MEĐUGRADSKI TAXI

 

Zakažite svoj privatni međugradski taksi transfer iz Beograda do bilo kog grada u Srbiji i regionu. Premium usluga bez deljenja vozila sa drugim putnicima.

 

IZRAČUNAJ CENU

 Prevoz broj 1 po oceni TripAdvisor-a u konkurenciji taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda

FIKSNA CENA ZA CELO VOZILO

Popunite formu ispod i prikazaće vam se fiksna cena vožnje bez skrivenih troškova bez obzira na vangradsku taksi tarifu. Nakon toga možete izabrati klasu vozila i zakazati vaš međugradski taxi iz Beograda. Transfer je moguće zakazati isključivo blagovremeno unapred.

Ukupna razdaljina 0 km
Vreme putovanja 0 h 0 m
Izaberi vozilo
Promeni detalje vožnje Unesi kontakt podatke
Izaberi vozilo Porudžbina

Agreements

Zakazivanjem vožnje saglasni ste sa uslovima korišćenja
Unesi kontakt podatke Rezerviši

Hvala na zahtevu za rezervaciju! Uskoro ćemo Vas kontaktirati kako bi smo Vam potvrdili vožnju

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.
A

Prevoz automobilom od vrata do vrata

Vangradski taxi podrazumeva prevoz od vrata do vrata. Vi birate mesto i vreme polaska! I celo vozilo i personalni vozač su namenjeni samo vama i vašim saputnicima ukoliko ih imate.

Taxi sa aerodroma

Kada kod nas zakažete vangradski taksi transfer sa aerodroma „Nikola Tesla“ i vozač će vas čekati na dolaznom terminalu držeći tablu sa vašim imenom. Ne brinite ako let kasni jer ga mi pratimo. Na raspolaganju smo vam za aerodromski transfer automobilom do bilo kog mesta u Srbiji i komšijskim državama.

A

Fiksna Cena

Kada nas pitate za cenu vangradskog transfera mi vam nudimo fiksnu cenu bez skrivenih troškova. U nju je sve uračunato, od putarina, goriva, čekanja na aerodromu. Da bi smo vam ponudili fiksnu cenu potrebno je da nam date tačnu adresu polaska i odredište. Molimo Vas da prilikom upita za cenu naglasite eventualna usputna zaustavljanja i zadržavanja.

A

Poslovna saradnja

Možete nas angažovati za prevoz vaših poslovnih partnera ili za goste vašeg smeštaja. Budite sigurni da ćemo ostaviti dobar utisak i da će vaši gosti biti zadovoljni vašom organizacijom aerodromskog transfera. Naravno, za sve firme je moguće plaćanje preko poslovnog računa kao i izdavanje gotovinskog računa za vožnju.

Mercedes E

ZAKAŽITE  VANGRADSKI TAXI PREVOZ IZ BEOGRADA DO VAŠEG ODREDIŠTA

Pored aerodromskih transfera naša glavna usluga su međugradske taksi vožnje odnosno privatni vangradski transferi putnika automobilom iz bilo kog dela Beograda.

Privatni transferi bez deljenja

Prevoz automobilom iz Beograda do drugih mesta su isključivo privatni, tj. individualni transferi. To znači da nemamo redovne linijske polaske i da naša vozila dele međusobno nepoznati putnici! Naprotiv, naš prevoz od vrata do vrata je namenjen samo jednom klijentu koji nas angažuje i njegovim saputnicima ukoliko ih on ima. Vi birate vreme i mesto polaska.

Po fiksnoj ceni, za vaše putovanje angažujete celo taxi vozilo sa personalnim vozačem.

 

Preporuke

Taxi Online je prvi taxi u Beogradu i Srbiji specijalizovan isključivo za aerodromske i vangradske transfere putnika. Trenutno smo najbolje ocenjeni prevoz u Beogradu na TripAdvisor-u i dobitnik njihove prestižne „Traveler’s Choice“ nagrade za 2021.  To je garancija kvaliteta i dobre i pouzdane usluge koju možete od nas očekivati.

Uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše. Garantujemo vam profesionalnu uslugu po uzoru na evropske limo servise.

Idealan smo izbor i za poslovne korisnike

Znanje Engleskog, čekanje sa natpisom imena Vaših gostiju na dolascima, plaćanje preko fakture su takođe neke od prednosti u odnosu na klasičan taxi.

Privatni transferi iz Beograda su sa nama mogući do bilo kog grada, banje, hotela, aerodroma ili turističkog centra u Srbiji i držvama sa kojima se graničimo. Zakažite na vreme! 

KALKULATOR CENE

VOZNI PARK

KONTAKT

 

VAŽNO: Kada kod nas zakazujete medjugradski taksi iz BeogradA imajte u vidu sledeće:

 • Ne nudimo linijski taksi i deljeni prevoz
 • Celo vozilo namenjeno samo vama i vašim saputnicima za prevoz od vrata do vrata
 • Vi birate mesto i vreme polaska
 • Prevoz van grada se zakazuje blagovremeno unapred preko forme za zakazivanje (kalkulator cene) ili nas direktno kontaktirajte u radno vreme kancelarije
 • Dobićete kontakt podatke vašeg vozača
 • Cena je fiksna i uključuje sve troškove kao što su putarine, gorivo, itd.
 • Vozilo će biti na vašoj adresi 10-15 minuta pre početka putovanja
 • Ako putujete sa aerodroma vozač će vas čekati na dolaznom terminalu držeći napis sa vašim imenom i prezimenom. Pratimo i vaš let za slučaj da kasni ili sleti ranije
 • Plaćate na kraju vožnje u gotovini ili karticom i možete dobiti račun
 • Možete platiti i preko fakture na račun firme ukoliko želite
 • Besplatno otkazivanje rezervacije minimum 12h unapred

CENOVNIK (okvirni)

PREVOZ SA AERODROMA

USLOVI KORIŠĆENJA

 

naša vozila

Izaberite između novijih modela srednje klase, poslovnih i luksuznih limuzina poput novog Mercedesa E klase

Naši vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika. Selekcija najboljih profesionalaca iz Beograda.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet i druge pogodnosti

CENA I PLAĆANJE

Cena je fiksna za celo vozilo i možete platiti u gotovini. Primamo i platne kartice (uz prethodnu najavu)

Aerodrom

Aerodromski transferi

Prevoz od i do beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Aerodromski transferi ka svim mestima u regionu.

Vangradski transfer

Međugradski taxi

Individualni prevoz putnika iz Beograda ka drugim mestima u Regionu. Najpovoljnije cene vangradskih taxi vožnji.

Mercedes sa vozačem

Najam vozila sa vozačem

Idealan izbor ukoliko imate mnogo poslovnih obaveza na više različitih mesta. Isplatljivije nego  rent a car.

kombi prevoz putnika

Najam kombija sa vozačem

Ukoliko za vašu grupu automobil nema doovoljno mesta na raspolaganju imamo na raspolaganju i putnički kombi sa 9 sedišta.

Limo servis u Beogradu

limo servis usluge

Limo servis uključuje angažovanje po satu sa ograničenjem kilometraže. Idealno za prilike poput venčanja i drugih svečanosti.

Lux minibus 20+1

Najam minibusa sa vozačem za grupe do 20 putnika. Luksuzni Mercedes Sprinter proizvedeni 2019. i 2020. godine.

POGLEDAJTE CENOVNIK

Bilo da imate upit za cenu vaše vožnje ili imate neki specifičan zahtev vezan za naše usluge naši ljubazni operateri vam stoje na raspolaganju.

Najčešća pitanja

Kojim vozilima raspolažete?

Naša vozila su daleko iznad proseka prosečnog taxi automobila. To su limuzine minimum 4700 mm dužine i prtljažnog prostora do 500 litara.

Za vozila više srednje klase kao što je Škoda Octavia maksimum starosti je 6 godina, dok je za vozila više klase kao što je Mercedes E klase maksimum 8 godina starosti.

Ukoliko želite karavan vozilo, molimo vas da nam to naglasite pre vožnje.

Da li su cene za ceo automobil ili po osobi?

Sve naše cene prevoza do ili sa aerodroma spodrazumevaju cenu za celo vozilo sa vozačem.

Naravno, maksimalan broj putnika u automobilu je 4. Ukoliko imate više saputnika, kontaktirajte nas za najam kombi vozila sa vozačem.

Koliko unapred je potrebno zakazati taxi?

S obzirom da mi nismo velika firma ne možemo vam obezbediti vozilo u kratkom roku. Naši vozači vrše transfere po unapred utvđenom rasporedu.

Najsigurnije je zakazati vožnju  24h unapred. Naravno, možete pokušati i 30 minuta ranije. Ali u tom slučaju, ne garantujemo da ćemo imati slobodan taksi koji će moći da dođe po vas u tako kratkom roku.

Da li organizujemo linijski prevoz?

Ne. Linijski i grupni prevoz su zabranjeni zakonom. Čak i da nisu, ciljna grupa prevoznika koji se bave ovakvim vidom prevoza od vrata do vrata su klijenti kojima je primarni cilj da uštede. Naša ciljna grupa su klijenti kojima je primaran kvalitet i pouzdanost. Svako ko često putuje sa aerodroma ili koristi taxi do aerodroma zna koliko je u stvari bitna dobra usluga. Ovakvi klijenti ne prave kompromis zbog par stotina dinara.

Da li vozimo do drugih gradova i preko granice?

Naravno. Privatni međugradski transferi automobilom su naša svakodnevnica.

I dok su nam cene aerodromskih transfera unutar Beograde u rangu sa standardnim taxi cenama, vožnje na duže relacije naplaćujemo mnogo povoljnije od standardne taxi tarife za vangradske vožnje.

S obzirom da se kod rezervacija vožnji vrši unapred, vozači imaju vremena da se odmore i pripreme za svoje duge vožnje.

Uvek u vozilima imamo svu neophodnu opremu i dokumentaciju kako bi se izbegle bilo kakve potencijalne neprijatnosti na putu.

Kako zakazati taxi van grada?

Kontaktirajte nas kako bi nas pitali za cenu vašeg transfera automobilom. Ukoliko vam cena odgovara prosledite nam kompletne detalje vožnje:

 • datum i vreme
 • ime i prezime putnika
 • precizna adresa
 • broj leta (samo za prevoz sa aerodroma)
 • dodatna napomena

Na našoj kontakt strani nalaze se naš Email, broj telefona, Whatsapp i Viber.

Takođe možete instant dobiti cenu i zakazati preko naše automatizovane forme. Kada popunite formu potrebnim podacima automatski će te odmah dobiti i cenu. Ali imajte u vidu ako zakažete na ovaj način da je potrebno da vam manuelno potvrdimo rezervaciju nakon što obradimo vaš zahtev.

Vangradski Taxi
WHATSAPP CHAT mail