Međugradski Taxi 

Zakažite svoj međugradski taksi transfer iz Beograda do bilo kog grada u Srbiji i regionu.

Nudimo isključivo privatne vožnje od vrata do vrata automobilom bez deljenja sa drugim putnicima. Vi određujete vreme i mesto polaska!

Medjugradski taxi
A

Prevoz automobilom od vrata do vrata

Vangradski taxi podrazumeva prevoz od vrata do vrata. Vi birate mesto i vreme polaska! I celo vozilo i personalni vozač su namenjeni samo vama i vašim saputnicima ukoliko ih imate.

A

Taxi sa aerodroma

Kada kod nas zakažete vangradski taksi transfer sa aerodroma „Nikola Tesla“ vozač će vas čekati na dolaznom terminalu držeći tablu sa vašim imenom. Ne brinite ako let kasni jer ga mi pratimo. Na raspolaganju smo vam za aerodromski transfer automobilom do bilo kog mesta u Srbiji i komšijskm državama.

A

Fiksna Cena

Kada nas pitate za cenu vangradskog transfera mi vam nudimo fiksnu cenu bez skrivenih troškova. U nju je sve uračunato, od putarina, goriva, čekanja na aerodromu. Da bi smo vam ponudili fiksnu cenu potrebno da nam date tačnu adresu polaska i odredište. Molimo Vas da prilikom upita za cenu naglasite ventualna usputna zaustavljanja i zadržavanja.

A

Poslovna saradnja

Možete nas angažovati za prevoz vaših poslovnih partnera ili za goste vašeg smeštaja. Budite sigurni da ćemo ostaviti dobar utisak i da će vaši gosti biti zadovoljni vašom organizacijom aerodromskog transfera. Naravno, za sve firme je moguće plaćanje preko poslovnog računa kao i izdavanje gotovinskog računa za vožnju.

Ukupna razdaljina 0 km
Vreme putovanja 0 h 0 m
Izaberi vozilo
Promeni detalje vožnje Unesi kontakt podatke
Izaberi vozilo Narudžbenica

Ugovor

Zakazivanjem vožnje saglasni ste sa uslovima korišćenja
Unesi kontakt podatke Rezerviši

Hvala na zahtevu za rezervaciju! Uskoro ćemo Vas kontaktirati kako bi smo Vam potvrdili vožnju

Početna strana

You will be redirected to the payment page within 5 second.

Pay via Stripe

Primalac:
Balkan Chauffeur Dušan Pantić PR
Hanibala Lucića 4/29,
11050 Beograd-Voždovac
PIB:105824184

Broj računa:
105-0000000110902-33
AIK Banka

Dokaz o uplati poslati mejlom na: contact@taxionline.rs

ili preko viber-a ili whatsapp-a na +381656000733

Pay for order

Vangradki Transfer biznis klase

Pored aerodromskih transfera naša glavna usluga su međugradske taksi vožnje odnosno privatni vangradski transferi putnika automobilom iz bilo kog dela Beograda.

Privatni transferi bez deljenja

Vangradski transferi automobilom koje nudimo su isključivo privatni, tj. individualni transferi. To znači da nemamo redovne linijske polaske i da naša vozila dele međusobno nepoznati putnici! Naprotiv, naš prevoz od vrata do vrata je namenjen samo jednom klijentu koji nas angažuje i njegovim saputnicima ukoliko ih on ima. On bira vreme i mesto polaska.

Po fiksnoj ceni prevoza, naš klijent dobija celo vozilo sa personalnim vozačem.

Preporuke

Naš tim, i ako je mnogo manji od konkurencije je trenutno u top 4 najbolje ocenjenih taxi & limo servisa na TripAdvisor-u.  To je ipak neka garancija kvaliteta. I za razliku od ostalih taxi kompanija, mi smo se specijalizivali isključivo za aerodromski i vangradski taksi prevoz koji je potrebno unapred zakazati.

Uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše.

Idealan smo izbor i za poslovne korisnike

Znanje Engleskog, čekanje sa natpisom imena Vaših gostiju na dolascima, plaćanje preko fakture su takođe neke od prednosti u odnosu na klasičan taxi.

Tripadvisor taxi u Beogradu

Trenutno smo firma broj 1 na TripAdvisoru u konkurenciji taxi kompanija i limo servisa iz Beograda.

Što je relacija duža naša cena vožnje po kilometru je manja. Naravno da ekonomičnost taxi vožnje van grada ne može da se poredi sa ostalim vidovima kopnenog putničkog transporta poput prevoza autobusom ili vozom, ali u slučaju da želite veći komfor i brže putovanje pogledajte naše cene transfera ili nam pošaljite upit za cenu.

Ukoliko imate veću grupu putnika, za vaš prevoz iz Beograda možete iznajmiti i kombi sa vozačem.

Privatni transferi iz Beograda do bilo kog grada, banje, hotela, aerodroma ili turističkog centra u Srbiji i držvama sa kojima se graničimo. Zakažite na vreme! 

taxi prevoz putnika automobilom

REZERVIŠI medjugradski TRANSFER U PAR KORAKA

=

UNESI DETELJE VOŽNJE

=

vIDI CENU TRANSFERA

=

Izaberi vozilo

=

rezerviši

IZRAČUNAJ CENU I REZERVIŠI

Naša vozila 

Mirišljava, čista, klimatizovana i nepušačka vozila uvek spremna za putovanje. Nova Škoda Octavia, Škoda Superb, VW Passat B7 i B8, Audi A4 i A6, Mercedes E W212 i slično.

ljubazni vozači

Iskusni, profesionalni, nenametljivi vozači sa znanjem engleskog jezika. Odlični poznavaoci puteva u regionu, uvek spremni za vangradske vožnje. Poštujemo kodeks poslovnog oblačenja i ponašanja.

wifi INTERNET

Međugradski transferi često traju dugo.Sva naša taksi vozila poseduju WIFI. Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

 

Plaćanje

Vožnju možete platiti platnim karticama, u gotovini, ili preko poslovnog računa.

 

imate pitanje? 

Ne bavimo se taksiranjem po gradu!

Najčešća pitanja

Kojim vozilima raspolažete?

Naša vozila su daleko iznad proseka prosečnog taxi automobila. To su limuzine minimum 4700 mm dužine i prtljažnog prostora do 500 litara.

Za vozila više srednje klase kao što je Škoda Octavia maksimum starosti je 6 godina, dok je za vozila više klase kao što je Mercedes E klase maksimum 8 godina starosti.

Ukoliko želite karavan vozilo, molimo vas da nam to naglasite pre vožnje.

Da li su cene za ceo automobil ili po osobi?

Sve naše cene prevoza do ili sa aerodroma spodrazumevaju cenu za celo vozilo sa vozačem.

Naravno, maksimalan broj putnika u automobilu je 4. Ukoliko imate više saputnika, kontaktirajte nas za najam kombi vozila sa vozačem.

Koliko unapred je potrebno zakazati taxi?

S obzirom da mi nismo velika firma ne možemo vam obezbediti vozilo u kratkom roku. Naši vozači vrše transfere po unapred utvđenom rasporedu.

Najsigurnije je zakazati vožnju  24h unapred. Naravno, možete pokušati i 30 minuta ranije. Ali u tom slučaju, ne garantujemo da ćemo imati slobodan taksi koji će moći da dođe po vas u tako kratkom roku.

Da li organizujemo linijski prevoz?

Ne. Linijski i grupni prevoz su zabranjeni zakonom. Čak i da nisu, ciljna grupa prevoznika koji se bave ovakvim vidom prevoza od vrata do vrata su klijenti kojima je primarni cilj da uštede. Naša ciljna grupa su klijenti kojima je primaran kvalitet i pouzdanost. Svako ko često putuje sa aerodroma ili koristi taxi do aerodroma zna koliko je u stvari bitna dobra usluga. Ovakvi klijenti ne prave kompromis zbog par stotina dinara.

Da li vozimo do drugih gradova i preko granice?

Naravno. Privatni međugradski transferi automobilom su naša svakodnevnica.

I dok su nam cene aerodromskih transfera unutar Beograde u rangu sa standardnim taxi cenama, vožnje na duže relacije naplaćujemo mnogo povoljnije od standardne taxi tarife za vangradske vožnje.

S obzirom da se kod rezervacija vožnji vrši unapred, vozači imaju vremena da se odmore i pripreme za svoje duge vožnje.

Uvek u vozilima imamo svu neophodnu opremu i dokumentaciju kako bi se izbegle bilo kakve potencijalne neprijatnosti na putu.

Kako zakazati taxi van grada?

Kontaktirajte nas kako bi nas pitali za cenu vašeg transfera automobilom. Ukoliko vam cena odgovara prosledite nam kompletne detalje vožnje:

  • datum i vreme
  • ime i prezime putnika
  • precizna adresa
  • broj leta (samo za prevoz sa aerodroma)
  • dodatna napomena

Na našoj kontakt strani nalaze se naš Email, broj telefona, Whatsapp i Viber.

Takođe možete instant dobiti cenu i zakazati preko naše automatizovane forme. Kada popunite formu potrebnim podacima automatski će te odmah dobiti i cenu. Ali imajte u vidu ako zakažete na ovaj način da je potrebno da vam manuelno potvrdimo rezervaciju nakon što obradimo vaš zahtev.

Vangradski Taxi
WHATSAPP CHAT mail