Taxi prevoz Beograd - Kopaonik

Zakažite premium taksi prevoz iz Beograda do Kopaonika, stojimo vam na raspolaganju sa udobnim automobilima namenjenih samo Vama.

Vanlinijski prevoz automobilom iz Beograda do Kopaonika

privatni transfer beograd – kopaonik (nije linijski i deljeni taxi)

Kopaonik je najozbiljniji ski centar u Srbiji, a uz Zlatibor i najpopularnije zimsko odmaralište. Popularni „Kop“ je od Beograda udaljen 275 kilometra.  Mnogi domaći i strani turisti koji ga posećuju mogu sebi da priušte limo servis za svoj privatan transfer.  Međutim, naša cena transfera je prihvatljiva i osobama prosečne platežne sposobnosti ukoliko imaju još nekog od svojih saputnika sa kojim bi podelili trošak prevoza. Naravno da se ta cena ne može porediti sa cenom autobusa ili nekim oblicima ilegalnog linijskog i deljenog prevoza putnika.

 Ako Vam zatreba taxi prevoz od Beograda do Kopaonika stojimo vam na raspolaganju sa našim udobnim vozilima za duga putovanja. Pritom, naša cena transfera do Kopaonika je među najpovoljnijim koje Vam taksi prevoznici mogu ponuditi.

 

Taxi sa aerodroma do kopaonika

Strani turisti ili naši ljudi koji rade u inostranstvu često imaju potrebu transfera direktno sa aerodroma do Kopaonika bez potrebe za zadržavanjem u Beogradu. Ukoliko Vam je potreban taxi prevoz sa beogradskog aerodroma do Kopaonika ili okoline možete ga zakazati i mi ćemo Vas sačekati na izlazom terminalu sa natpisom Vašeg imena. Ne brinite ako Vam let kasni, mi pratimo broj leta. Čekanje, putarine i prtljag su uračunate u cenu prevoza.

Naša cena ski transfera Beograd – Kopaonik  ili Aerodrom – Kopaonik je bez skrivenih troškova.

U cenu je uračunato i ne naplaćujemo dodatno:

 • čekanje na aerodromu
 • praćenje leta
 • parking na aerodromu
 • putarine na autoputu
 • prtljag
 • broj putnika(1-4)

NE BAVIMO SE DELJENIM I LINIJSKIM PREVOZOM!

Taxi prevoz preporuka TripAdvisora

naši automobili

Mirišljava i čista vozila više srednje klase poslednje generacije.

profesionalni vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

PLAĆANJE

Vožnju možete platiti u gotovi i preko računa. Moguće plaćanje karticama na prethodni zahtev.

POGLEDAJTE CENOVNIK

Bilo da imate upit za cenu vaše vožnje ili imate neki specifičan zahtev vezan za naše usluge naši ljubazni operateri vam stoje na raspolaganju.

189 putnika su ocenili Taxi Online kao odličan

Broj 1 od 114 firmi u kategoriji prevoz u Beogradu

Pročitaj komentare

taxi prevoz putnika automobilom

o KOPAONIKU

Administrativni deo Srbije ne računajući njen trenutno okupirani deo ima samo dva planinska vrha preko 2.000 metara nadmorske visine. Jedan od njih je upravo Pančićev Vrh(2017mnv) na Kopaoniku. Poređenja radi, susedna Bugarska ih ima 48. I sve zemlje u okruženju izuzev Hrvatske i Mađarske ih imaju više uključujući neke vrhove koji su blizu čak i 3000 metara. Zato što Srbija i nema mnogo tako visokih planina pogodnih za skijanje, upravo je u Kopaonik uloženo najviše kako bi imali jedan Ski centar po svetskim standardima.

Ljubitelji skijanja mogu uživati u mnogobrojnim i atraktivnim ski stazama čak oko 160 dana u godini. I pritom je mikroklima Kopaonika takva da je poznat i po velikom broju sunčanih dana. Prelepa priroda, sunce i sneg su kombinacija koja na Kopaonik zimi na odmor privlače i turiste koji ne dolaze ovde zbog skijanja.

Na raspolaganju su mnogobrojni moderni smeštajni kapaciteti i SPA centri tako da je dobar zimski odmor zagarantovan svakome. Ukoliko planirate odmor pogledajte na našem sajtu i vremensku prognozu za Kopaonik.

Najpoznatiji hoteli na Kopaoniku su:

 • Hotel Grand & Spa
 • Hotel Gorski
 • Kopaonik – Villa Milmari
 • Hotel Putnik
 • Grey Hotel Kopaonik
 • MujEn Lux & Spa

Udoban boravak na Kopu želi Vam Vaš Taxi Online

WHATSAPP CHAT mail