Politika privatnosti

Taxi Online Beograd (“mi”, “mi”, ili “naš”) upravlja privatnim taksistima i aerodromskim transferima | Internet stranica Beograda (“Servis”).

Ova stranica vas obaveštava o našoj politici koje se odnose na prikupljanje, korišćenje i otkrivanje ličnih podataka kada koristite našu uslugu.

Vaše podatke nećemo koristiti niti deliti s drugima, osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

Koristimo vaše lične podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Koristeći Uslugu, pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako je drugačije definisano u ovoj politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnim na https://taxionline.rs/

PRIKUPLJANJE I UPOTREBA INFORMACIJA
Dok koristimo našu Uslugu, možemo vas zamoliti da nam dostavite određene informacije koje vas mogu identificirati i koje možete koristiti za kontakt ili identifikaciju. Informacije koje se mogu identifikovati lično (“Lične informacije”) mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

Ime
E-mail adresa
Broj telefona
Adresa
LOG DATA
Prikupljamo informacije koje vaš preglednik šalje kad posjetite našu uslugu (“Podaci o dnevniku”). Ovi podaci dnevnika mogu uključivati ​​informacije kao što su Internet protokol vašeg računala (IP adresa), tip preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vaše posjete, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo statistike.

COOKIES
Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje mogu uključivati ​​i anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa web lokacije i pohranjuju se na tvrdi disk vašeg računala.

Mi koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete uputiti Vašem pregledniku da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

WHATSAPP CHAT mail