Taxi od Beograda do Subotice

Tražite je taxi prevoz iz Beograda ili sa Aerodroma „Nikola Tesla“ do Subotice?

Taxi Online vam je na raspolaganju za individualni transfer automobilom od vrata do vrata iz Beograda do Subotice bez deljenja sa nepoznatim putnicima. Direktorski prevoz do Subotice udobnim automobilom za manje od 2 sata vožnje od Beograda.

 

taxi subotica bg

 

Transfer sa aerodroma Beograd do Subotica

 

Subotica je sedište velikih firmi zbog kojih nas često menadžmenti istih angažuju za transfer sa beogradskog aerodroma. Pored poslovnih korisnika naši klijenti su i strani turisti koji putuju iz Beograda da posete ovaj prelepi grad ili Palić. Naravno, angažuju nas i svi ostali klijenti koji žele udoban, brz, pouzdan i pristupačan limo servis.

 

Uživajte u udobnoj taksi vožnji sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ ili iz Beograda do Subotice. Transfer Beograd – Subotica možete zakazati i sa vaše adrese.

Izaberite vozilo koje odgovara potrebama vašeg poslovnog ili privatnog putovanja do Subotice.

Naravno, sa nama možete rezervisati vožnju i do Horgoša, Palića ili preko granice sa Mađarskom. A zahvaljujući našim partnerima u Novom Sadu možemo  organizovati i transfer i iz Novog Sada do Subotice.

Sa nama nema skrivenih troškova. Kada zakažete taxi prevoz Beograda – Subotica, cena je fiksna. Cena važi za najam celog vozila sa vozačem i ne zavisi od broja osoba koje su sa vama na putu.

Individualni transfer automobilom od vrata do vrata ili aerodroma(zračne luke). Vožnja se ne deli sa drugim putnicima već su celo vozilo i personalni vozač samo za vas. Vi birate vreme i mesto polaska.

Platite direktno vozaču u gotovini ili karticom. A možete platiti i preko računa. Naravno, lako ćemo vam izdati i račun za firmu ukoliko vam je potreban. Cena je fiksna i podrazumeva vaš privatni transfer biznis klase bez deljenja sa nepoznatim putnicima. U cenu je uključeno sve i cena vožnje ne zavisi od broja vaših saputnika.

 • Transfer u jednom pravcu
 • Mesto polaska „Nikola Tesla“ aerodrom ili vaša adresa u Beogradu.
 • Odredište Subotica, Palić ili Horgoš
 • Do 4 vaših saputnika
 • Putarine
 • WI-FI
 • Flašice sa vodom
 • Kraća usputna pauza ukoliko vam je potrebna
 • Dodatna zaustavljanja duža od 15 minuta ili promena rute i odredišta: 1000rsd/h, 80rsd/km
 • Dečije sedište:500rsd
 • Povratak i čekanje

Pritisnite dugme ispod i bićete preusmereni na kalkulator cene i formu za rezervaciju. Popunite formu i videćete cene pre nego što potvrdite zahtev. Zakazivanje vršimo isključivo unapred, i nakon što obradimo vaš zahtev kontaktiraćemo vas kako bi potvrdili rezervaciju. Ako imate dodatna pitanja ili zahteve kontaktirajte nas preko naše kontakt strane.

Slične objave:

Šta je to međugradski taksi prevoz?

Šta je to međugradski taksi prevoz?

Mnogi od putnika koji nas kontaktiraju smatraju da je međugradski taxi isto što i linijski taxi. Zato ćemo vam u ovom postu objasniti obe vrste prevoza putnika i njihove razlike. Takođe, uporedićemo ćemo njihove prednosti i mane kako međusobno tako i u odnosu na...

read more
Prvi na TripAdvisor-u

Prvi na TripAdvisor-u

Krajem januara 2021. je naš mali tim postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor. U konkurenciji 79 taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda Taxi Online je ocenjen kao najbolji izbor....

read more
Red letenja aerodrom Beograd „Nikola Tesla“

Red letenja aerodrom Beograd „Nikola Tesla“

Red letenja može biti od koristi svima koji čekaju nekoga na beogradskom aerodromu "Nikola Telsa" u Surčinu i onima koji čekaju nekoga ko putuje sa istog aerodroma na neki drugi. Kada naši klijenti zakažu prevoz sa aerodroma naši vozači prate let kako bi bili...

read more
WHATSAPP CHAT mail