Subotica je je jedan on najvećih gradova u Srbiji i nalazi se na krajnjem severu zemlje nedaleko od graničog prelaza Horgoš na granici sa Mađarskom . Stanovnici Subotice koji putuju avionom zbog blizine i većeg izbora letova i avio kompanija uglavnom se opredeljuju za aerodrom u Budimpešti. Međutim, i ako je od Beograda Subotica udaljena preko 200km autoputem, često se i beogradski putnici opredeljuju za taxi transfer do Subotice kako bi odande organizovanim prevozom otišli do aerodroma u Budimpešti. Ili čak umesto taxi prevoza iz Beograda do Subotice koriste taxi transfer do same Budimpešte. Takođe često nas za usluge prevoza automobilom ili kombijem angažuju porodice koje idu u Mađarsku u šoping ture.

Cene medjugradskih transfera

 

Aerodromski transfer do Subotice

Određen broj putnika koji slete na beogradski aerodrom treba transfer do Subotice ili nekog drugog mesta u Vojvodini ali najčešće se dešava da je putnicima zbog otkazanih ili zakasnelih letova za presedanje sa  aerodroma „Nikola Tesla“ potreban transfer do Budimpešte kako bi stigli na drugi let. I ako cena transfera od Beograda do Subotice ili do Budimpešte svakako zbog velike kilometraže nije mala, mi se ipak trudimo da bude prihvatljiva pogotovo ukoliko trošak za ovakav međugradski taxi prevoz podeli više putnika.

 

Taxi do Subotice cena 13000 din

Taxi prevoz putnika iz Beograda do Subotice vršimo po fiksnoj ceni i u cenu su uračunate i putarine. Cena je ista bez obzira da li je u pitanju transfer sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ ili Vam je potreban taxi do Subotice iz šireg centra Beogradskih naseljaograda. Za cenu prevoza iz udaljenih beogradskih perifernih naselja i za cenu prevoza do nekog drugog mesta u Vojvodini u okolini Subotice najbolje je da nam pošaljete upit na koj ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Sažeto
product image
Ocena
1star1star1star1star1star
Ocena
5 based on 3 votes
Firma
Taxi Online Beograd
Usluga
Taxi transfer Beograd - Subotica
Cena
rsd 13000
Zakazivanje
Pre-Order Only
WHATSAPP CHAT mail