TAXI DO AERODROMA

TAXI DO AERODROMA

Zakazivanje taxi prevoza sa i do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Transfer sa aerodroma Beograd do drugih gradova i aerodroma u okruženju.

Zakazivanje taxi prevoza sa i do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Transfer sa aerodroma Beograd do drugih gradova i aerodroma u okruženju.

naši automobili

Mirišljava i čista vozila više srednje klase poslednje generacije.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

ljubazni vozači

Iskusni, profesionalni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika.

PLATNE KARTICE

Vožnju možete platiti platnim karticama kao i preko poslovnog računa.

A
zakazivanje unapred
A
visok nivo usluge
A
Fixna cena
Ukupna razdaljina 0 km
Vreme putovanja 0 h 0 m
Izaberi vozilo
Promeni detalje vožnje Unesi kontakt podatke
Izaberi vozilo Narudžbenica
Unesi kontakt podatke Rezerviši

Hvala na zahtevu za rezervaciju! Uskoro ćemo Vas kontaktirati kako bi smo Vam potvrdili vožnju

Početna strana

You will be redirected to the payment page within 5 second.

Pay via Stripe

Primalac:
Balkan Chauffeur Dušan Pantić PR
Hanibala Lucića 4/29,
11050 Beograd-Voždovac
PIB:105824184

Broj računa:
105-0000000110902-33
AIK Banka

Dokaz o uplati poslati mejlom na: contact@taxionline.rs

ili preko viber-a ili whatsapp-a na +381656000733

Pay for order

 • Pouzdanost 100% 100%
 • UDOBNOST 100% 100%
 • BRZINA 70% 70%
 • BEZBEDNOST 100% 100%

Pratimo Vaš let i čekamo Vas na izlaznom terminalu sa natpisom Vašeg imena

Aerodrom „Nikola Tesla“ – Niš 140 €……….Aerodrom – Novi Sad 6800 rsd……….Aerodrom – Subotica 13000 rsd………Aerodrom „Nikola Tesla“ – Temišvar 110 €………Aerodrom – Zlatibor 14000 rsd………Beograd – Kopaonik 160 €……….Za tačnu cenu privatnog transfera sa aerodroma do Vašeg odredišta popunit upit za cenu………..ne bavimo se linijskim i deljenim prevozom putnika kao ni taxi prevozom po gradu.

AERODROMSKI TRANSFER PUTNIKA

Putujete avionom i potreban Vam je taxi do aerodroma Beograd? Zašto biste rizikovali da u momentu kada zovete taxi da nema slobodnih taksi vozila u Vašoj blizini kada možete zakazati vožnju? I zar nije bolje voziti se vrhunskim vozilima i vozačima i doživeti evropski nivo usluge pre nego što ste i otputovali a sve to po istoj ceni kao da se vozite starim i neuglednim taksi vozilima. Uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše.

prevoz sa aerodroma

Vas ili Vaše goste možemo i sačekati na izlaznom terminalu aerodroma ukoliko zakažete vožnju kod nas. S obzirom da pratimo broj leta ne brinite ukoliko let kasni ili ukoliko iskrcavanje putnika traje duže. Za vožnje sa aerodroma van područija grada Beograda posebne povoljnosti.

CENE AREODROMSKIH TRANSFERA
Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ se nalazi na 20ak kilometara od centra Beograda. Ekspanzijom Beograda kao popularne turističke destinacije naravno i beogradski aerodrom postaje sve prometniji. Međutim, nažalost za razliku od većine aerodroma velikih evropskih gradova aerodom „Nikola Tesla“ nije dobro saobraćajno povezan sa centrom i ostalim delovima Beograda. I ako je smešten uz auto put Beograd-Zagreb i kolima se stiže u centar grada za svega 15 minuta osim u saobraćajnom špicu, beogradski aerodrom nema dobro organizovan prevoz autobusima, kombijima.

Dok putnike u većini metropola sa gradom povezuje čak i metro ili voz, korisnici beogradskog aerodroma su uglavnom osuđeni na prevoz sa aerodroma taxi vozilima ili prevozom u sopstvenoj režiji. I to ne bi bio problem, pogotovo za strane goste jer za standarde razvijenih zemalja, cene naših taxi usluga pa samim tim i taxi do aerodroma kao i taxi od aerodroma su prililično povoljni. Ali problem je  što taxi nije dobro regulisan, pogotova ne na aerodromu pa je uvećana naplata taxi prevoza sa aerodroma problem po kom je Beograd nadaleko čuven. Gradska vlast je pokušala da sa ovim problemom izađe na kraj tako što je uvela vaučere sa fixnim cenama za taxi sa aerodroma u zavisnosti od zone to jest dela grada. Međutim time su oštećeni  naši građani koji žive u daljim perifernim naseljima jer ih sa aerodroma taxi po fixnoj ceni  izađe skuplje nego vožnja po regularno uključenom taximetru. Sa beogradskog aerodroma kao jednog od 2 aerodroma u Srbiji i najvećeg u regionu postoji velika potreba za taxi prevozom ka drugim gradovima kao što su Niš, Novi Sad, Subotica i mnogi drugi pa čak i u susednim zemljama. S obzirom da  po cenovniku beogradskih taxi usluga van Beograda važi treća tarifa čija je cena duplo veća od prve aerodromski transfer ka drugim gradovima može izaći jako skup. Zbog svega toga kada je u pitanju aerodromski transfer najbolje je da unapred zakažete vožnju po fixnoj ceni kod profesionalaca kojima nije cilj da od svake vožnje na duže relacije zadovoljno trljaju ruke zbog ostvarenog profita već da steknu stalne korisnike svojih usluga.

    Dusan is very client-oriented and professional. I was attracted to his service by his well-designed and useful website. He was able to organize service from Belgrade to visit... read more

  thumb Doubleoohseven7
  2/02/2019

    We visited Serbia in September and went to our tour of Mokra Gora with Nicholas from Dushan's team. Nicholas was extremely professional, friendly, approachable and had answers to all our... read more

  ASUTOSH27
  10/21/2019

Taxi Online se bavi isključivo privatnim aerodromskim i međugradskim taxi transferima. NE BAVIMO SE linijskim i deljenim prevozom kao ni taksiranjem po gradu.

Radno vreme:

Kancelarija 09-17h

Na mejlove odgovaramo od 10-20h

Vozila rade 0-24h

contact@taxionline.rs
AUTO TAKSI PREVOZNIK DUŠAN PANTIĆ

PIB:105824184

Imate pitanje?

15 + 4 =

WHATSAPP CHAT mail