Taxi DO AERODROMA

Zakažite luskuzni taksi prevoz sa ili do aerodroma Beograd “Nikola Tesla” po fiksnoj ceni.

 

PROVERI CENU

Tripadvisor's Award for 2024

 Prevoz broj 1 po oceni TripAdvisor-a u konkurenciji taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda

Popunite formu ispod, izračunajte cenu prevoza, izaberite vozilo i rezervišite vožnju:

Ukupna dužina puta 0 km
Ukupno trajanje vožnje 0 h 0 m
Vidi cene i vozila
Nazad na detalje vožnje Unesite kontakt informacije
Vidi cene i vozila Rezerviši

VAŠ ZAHTEV ZA REZERVACIJU JE U OBRADI: PROVERAVAJTE VAŠ EMAIL UKLJUČUJUĆI I SPAM FOLDER

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Credit Card
You will be redirected to the payment page within 5 second.
A

Taxi do aerodroma

Zakažite svoju vožnju do beogradskog aerodroma i bićete sigurni da će vas naš vozač čekati na vreme bez obzira na doba dana ili noći. Prilikom rezervacije dobijate i broj telefona vašeg vozača za svaki slučaj. Ne brinite o tarifama jer je cena taksija do aerodroma kod nas fiksna.

A

Taxi sa aerodroma

Kada kod nas zakažete transfer sa aerodroma “Nikola Tesla” vozač vas čeka na dolaznom terminalu držeći tablu sa vašim imenom. Ne brinite ako let kasni jer ga mi pratimo. Na raspolaganju smo vam za aerodromski transfer automobilom do bilo kog mesta u Srbiji i komšijskim državama.

A

Fiksna Cena

Ne treba vam taksi vaučer da bi se vozili po fiksnoj ceni. Pitajte nas za fixnu cenu prevoza do ili sa aerodroma pre nego što zakažete transfer. Cena koju dobijete prilikom rezervacije je bez skrivenih troškova. Minimalna cena za zakazivanje je 2200rsd i odnosi se na širi centar grada i bliže aerodromu.

A

Poslovna saradnja

Možete nas angažovati za prevoz vaših poslovnih partnera ili za goste vašeg smeštaja. Budite sigurni da ćemo ostaviti dobar utisak i da će vaši gosti biti zadovoljni vašom organizacijom aerodromskog transfera. Naravno, za sve firme je moguće plaćanje preko poslovnog računa kao i izdavanje gotovinskog računa za vožnju.

Zašto je Taxi Online Beograd bolji izbor za prevoz do ili sa aerodroma nego običan taxi?

Potreban Vam je taxi do beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”? Ili želite prevoz sa aerodroma bilo do Beograda ili nekog drugog mesta?

Taxi Online je prvi taxi u Beogradu i Srbiji specijalizovan isključivo za aerodromske i vangradske transfere putnika. Trenutno smo najbolje ocenjeni taxi & limo servis na TripAdvisor-u i dobitnik njihove prestižne “Traveler’s Choice” nagrade za 2021.  To je garancija kvaliteta i dobre i pouzdane usluge koju možete od nas očekivati.

Zar nije bolje voziti se u vrhunskim vozilima i sa ljubaznim i krajnje profesionalnim vozačima i doživeti evropski nivo usluge a sve to po istoj ili sličnoj ceni kao da se vozite starim i neuglednim taksi vozilima?

Angažujte naš limo servis i uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše.

Idealan smo izbor i za poslovne korisnike. Znanje Engleskog, čekanje sa natpisom imena Vaših gostiju na dolascima, plaćanje preko fakture su takođe neke od prednosti u odnosu na klasičan taxi.

VAŽNO: Kada kod nas zakazujete taksi transfer do i sa aerodroma Beograd imajte u vidu sledeće:

 • Zakazivanje vožnje do i sa aerodroma se vrši unapred preko forme za zakazivanje (kalkulator cene) ili nas direktno kontaktirajte u radno vreme kancelarije
 • Dobićete kontakt podatke vašeg vozača
 • Cena je fiksna i za celo vozilo namenjeno samo vama i vašim saputnicima
 • Ako idete na aerodrom vozilo će biti na vašoj adresi 10-15 minuta ranije
 • Ako putujete sa aerodroma vozač će vas čekati na dolaznom terminalu držeći napis sa vašim imenom i prezimenom. Pratimo i vaš let za slučaj da kasni ili sleti ranije
 • Plaćate na kraju vožnje u gotovini i možete dobiti račun. Možete tražiti i vozilo sa čitačem kartica
 • Možete platiti i preko fakture na račun firme ukoliko želite
 • Besplatno otkazivanje rezervacije minimum 12h unapred
Taxi do aerodroma

Naša cena transfera je bez skrivenih troškova! U cenu je uračunato i ne naplaćujemo dodatno:

 • Čekanje na aerodromu
 • Praćenje leta
 • Parking na aerodromu
 • Putarine na autoputu
 • Prtljag
 • * Celo vozilo je samo za Vas i Vi birate mesto i vreme polaska

VAŽNO: NE BAVIMO SE DELJENIM I LINIJSKIM PREVOZOM!

naša vozila

Izaberite između novih modela srednje i više klase, luksuznih limuzina poput novog Mercedesa E klase, i novih kombija.

Naši vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika. Selekcija najboljih profesionalaca iz Beograda.

CENA I PLAĆANJE

Cena je fiksna za celo vozilo i možete platiti u gotovini ili preko računa. Primamo i platne kartice (uz prethodnu najavu).

ČEKANJE NA AERODROMU

Pratimo i vaš let i čekamo vas na aerodromu sa natpisom u rukama.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet i druge pogodnosti.

Flaširana voda

Putnicima je na raspolaganju i flaširana voda kako bi se osvežili tokom vožnje.

Najčešća pitanja

Koliko košta taxi od aerodroma do centra grada, Beograda na Vodi, autobuske , ili železničke stanice?

Cena prevoza sa aerodroma do centra Beograda sa nama je fiksna i zavisi od klase vozila koju izaberete. Za tačnu cenu nas kontaktirajte ili popunite kalkulator na vrhu stranice.

Kojim vozilima raspolažete?

Naša vozila su daleko iznad proseka prosečnog taxi automobila. To su limuzine minimum 4700 mm dužine i prtljažnog prostora do 500 litara.

Za vozila više srednje klase kao što je Škoda Octavia maksimum starosti je 6 godina, dok je za vozila više klase kao što je Mercedes E klase maksimum 8 godina starosti.

Ukoliko želite karavan vozilo, molimo vas da nam to naglasite pre vožnje.

Za veće grupe putnika možemo ponuditi luksuzna kombi i minibus vozila.

Da li su vaši vozači pouzdani i provereni?

Naš tim je sačinjen od pažljivo odabranih i proverenih vozača. Svi vozači su full-time profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u prevozu putnika.

Svi su obavezni da poštuju standarde i pravila naše firme kako bi vam pružili besprekornu uslugu.

Da li su cene vožnje za ceo automobil ili po osobi?

Sve naše cene prevoza do ili sa aerodroma spodrazumevaju cenu za celo vozilo sa vozačem.

Naravno, maksimalan broj putnika u automobilu je 4. Ukoliko imate više saputnika, kontaktirajte nas za najam kombi vozila sa vozačem.

Koliko unapred je potrebno zakazati taxi?

S obzirom da mi nismo velika firma ne možemo vam obezbediti vozilo u kratkom roku. Naši vozači vrše transfere po unapred utvđenom rasporedu.

Najsigurnije je zakazati vožnju  24h unapred. Naravno, možete pokušati i 30 minuta ranije. Ali u tom slučaju, ne garantujemo da ćemo imati slobodan taksi koji će moći da dođe po vas u tako kratkom roku.

Da li organizujemo linijski prevoz?

Ne. Linijski i grupni prevoz su zabranjeni zakonom. Čak i da nisu, ciljna grupa prevoznika koji se bave ovakvim vidom prevoza od vrata do vrata su klijenti kojima je primarni cilj da uštede. Naša ciljna grupa su klijenti kojima je primaran kvalitet i pouzdanost. Svako ko često putuje sa aerodroma ili koristi taxi do aerodroma zna koliko je u stvari bitna dobra usluga. Ovakvi klijenti ne prave kompromis zbog par stotina dinara.

Da li vozimo do drugih gradova i preko granice?

Naravno. Privatni međugradski transferi automobilom su naša svakodnevnica.

I dok su nam cene aerodromskih transfera unutar Beograde u rangu sa standardnim taxi cenama, vožnje na duže relacije naplaćujemo mnogo povoljnije od standardne taxi tarife za vangradske vožnje.

S obzirom da se kod rezervacija vožnji vrši unapred, vozači imaju vremena da se odmore i pripreme za svoje duge vožnje.

Uvek u vozilima imamo svu neophodnu opremu i dokumentaciju kako bi se izbegle bilo kakve potencijalne neprijatnosti na putu.

Kako zakazati prevoz do aerodroma?

Kontaktirajte nas kako bi nas pitali za cenu vašeg aerodromskog transfera. Ukoliko vam cena odgovara prosledite nam kompletne detalje vožnje:

 • datum i vreme
 • ime i prezime putnika
 • precizna adresa
 • broj leta (samo za prevoz sa aerodroma)
 • dodatna napomena

Na našoj kontakt strani nalaze se naš Email, broj telefona, Whatsapp i Viber.

Takođe možete instant dobiti cenu i zakazati preko naše automatizovane forme. Kada popunite formu potrebnim podacima automatski će te odmah dobiti i cenu. Ali imajte u vidu ako zakažete na ovaj način da je potrebno da vam manuelno potvrdimo rezervaciju nakon što obradimo vaš zahtev.

Ostale opcije za prevoz sa ili do aerodroma

Taxi
Za prevoz iz Beograda do Aerodroma “Nikola Tesla” možete koristiti i klasičan taksi koji možete pozvati, zaustaviti na ulici, ili pronaći na taxi stanici.

Cena može biti u nekim situacijama i neznatno niža od naše usluge, ali se i kvalitet usluge može drastično razlikovati.

Autobus do i sa aerodroma

Prevoz do aerodroma autobusom ili minibusem je najštedljivija opcija. Na raspolaganju vam je autobus broj 72 koji kreće sa Zelenog Venca i minibus broj A1 koji saobraća između Slavije i aerodroma.

Rent a car

Na samom aerodromu postoji više rent a car agencija gde možete iznajmiti automobil i prevesti se do grada. Većina tih firmi nudi uslugu preuzimanja automobila na adresi koja vama odgovara.

Prevoz u sopstvenoj režiji

U Surčinu, u neposrednoj blizini aerodroma postoji više privatnih parkirališta. U cenu parkinga u tom slučaju uključen je i njihov prevoz između aerodroma i parkinga na kome biste ostavi svoj automobil.

PREVOZ SA AERODROMA - CENA

Proverite cenu taxi prevoza sa i do aerodroma Beograd “Nikola Tesla” u Surčinu.

BLOG:

Koliko ranije doći na aerodrom “Nikola Tesla”?

Koliko ranije doći na aerodrom “Nikola Tesla”?

Putujete avionom sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla"? Sigurni smo da vam je jedna od briga eventualno kašnjenje na aerodrom u Beogradu jer ne znate sa sigurnošću koliko ranije trebate doći na aerodrom. U većini slučajeva odgovor na ovo pitanje je dva sata pre...

Tripadvisor nagrada za 2021, 2022, 2023, 2024

Tripadvisor nagrada za 2021, 2022, 2023, 2024

Taxi Online je dobitnik TripAdvisor-ove nagrade Travelers' Choice za 2022, 2023 i 2024 godinu   Krajem januara 2021. je naš mali tim prvi put postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor a sada u 2022. godini smo...

Šta je to međugradski taksi prevoz?

Šta je to međugradski taksi prevoz?

Mnogi od putnika koji nas kontaktiraju smatraju da je međugradski taxi isto što i linijski taxi. Zato ćemo vam u ovom postu objasniti obe vrste prevoza putnika i njihove razlike. Takođe, uporedićemo ćemo njihove prednosti i mane kako međusobno tako i u odnosu na...

WHATSAPP CHAT mail