TAXI DO AERODROMA

Upit za cenu

4 + 4 =

CENE AREODROMSKIH TRANSFERA

AERODROMSKI TRANSFER PUTNIKA

Putujete avionom i potreban Vam je taxi do aerodroma Beograd? Zašto biste rizikovali da u momentu kada zovete taxi da nema slobodnih taksi vozila u Vašoj blizini kada možete zakazati vožnju? I zar nije bolje voziti se vrhunskim vozilima i vozačima i doživeti evropski nivo usluge pre nego što ste i otputovali a sve to po istoj ceni kao da se vozite starim i neuglednim taksi vozilima. Uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše.

prevoz sa aerodroma

Vas ili Vaše goste možemo i sačekati na izlaznom terminalu aerodroma ukoliko zakažete vožnju kod nas. S obzirom da pratimo broj leta ne brinite ukoliko let kasni ili ukoliko iskrcavanje putnika traje duže. Za vožnje sa aerodroma van područija grada Beograda posebne povoljnosti.

POGODNOSTI:

Organizujete prevoz sa aerodroma za vašeg gosta iz inostranstva?

Čekanje na izlaznom terminalu sa natpisom  imena i pomoć oko prtljaga. Transfer do hotela ili bilo koje druge lokacije.

Vozila su uvek 100% tehnički ispravna, uvek kod sebe imamo pasoš pa smo samim tim spremi za taxi ili kombi prevoz putnika sa aerodroma Beograd ka svim mestima u regionu.
Jedna od pogodnosti vožnje sa nama je mogućnost plaćanja taksi vožnje platnim karticam ili preko računa. Takođe, kaoko za taxi do aerodroma tako i za taxi sa aerodroma važi fixna cena.

FIXNA CENA DO i od AERODROMA:

Evropski kvalitet usluge po standardnoj taxi ceni
CENE AREODROMSKIH TRANSFERA
Beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ se nalazi na 20ak kilometara od centra Beograda. Ekspanzijom Beograda kao popularne turističke destinacije naravno i beogradski aerodrom postaje sve prometniji. Međutim, nažalost za razliku od većine aerodroma velikih evropskih gradova aerodom „Nikola Tesla“ nije dobro saobraćajno povezan sa centrom i ostalim delovima Beograda. I ako je smešten uz auto put Beograd-Zagreb i kolima se stiže u centar grada za svega 15 minuta osim u saobraćajnom špicu, beogradski aerodrom nema dobro organizovan prevoz autobusima, kombijima.

Dok putnike u većini metropola sa gradom povezuje čak i metro ili voz, korisnici beogradskog aerodroma su uglavnom osuđeni na prevoz sa aerodroma taxi vozilima ili prevozom u sopstvenoj režiji. I to ne bi bio problem, pogotovo za strane goste jer za standarde razvijenih zemalja, cene naših taxi usluga pa samim tim i taxi do aerodroma kao i taxi od aerodroma su prililično povoljni. Ali problem je  što taxi nije dobro regulisan, pogotova ne na aerodromu pa je uvećana naplata taxi prevoza sa aerodroma problem po kom je Beograd nadaleko čuven. Gradska vlast je pokušala da sa ovim problemom izađe na kraj tako što je uvela vaučere sa fixnim cenama za taxi sa aerodroma u zavisnosti od zone to jest dela grada. Međutim time su oštećeni  naši građani koji žive u daljim perifernim naseljima jer ih sa aerodroma taxi po fixnoj ceni  izađe skuplje nego vožnja po regularno uključenom taximetru. Sa beogradskog aerodroma kao jednog od 2 aerodroma u Srbiji i najvećeg u regionu postoji velika potreba za taxi prevozom ka drugim gradovima kao što su Niš, Novi Sad, Subotica i mnogi drugi pa čak i u susednim zemljama. S obzirom da  po cenovniku beogradskih taxi usluga van Beograda važi treća tarifa čija je cena duplo veća od prve aerodromski transfer ka drugim gradovima može izaći jako skup. Zbog svega toga kada je u pitanju aerodromski transfer najbolje je da unapred zakažete vožnju po fixnoj ceni kod profesionalaca kojima nije cilj da od svake vožnje na duže relacije zadovoljno trljaju ruke zbog ostvarenog profita već da steknu stalne korisnike svojih usluga.

Zadovoljne stranke

    We had a 3 hour window between connecting flights through Belgrade and contacted Dushan through viber explaining the exact time we have and what we wanted. Dushan was pleasant, responsive, gave the exact price quotation we had to pay. Especially aapreciated was the opportunity to...More

  thumb Iuliia U
  8/17/2018

    Dusan is very client-oriented and professional. I was attracted to his service by his well-designed and useful website. He was able to organize service from Belgrade to visit Novi Sad on very short notice on a Saturday. He is courteous, a safe driver, honest and...More

  thumb Doubleoohseven7
  2/02/2019
× .
viber