Taxi do aerodroma

Zakažite svoj privatni taksi transfer do ili sa aerodroma Beograd

Taxi do aerodroma
A

Prevoz do aerodroma

Zakažite svoj taxi prevoz do beogradskog aerodroma i bićete sigurni da će vas naš vozač čekati na vreme bez obzira na doba dana ili noći. Prilikom rezervacije dobijate i broj telefona vašeg vozača za svaki slučaj. Ne brinite o tarifama jer je cena taksija do aerodroma kod nas fiksna.

A

Taxi sa aerodroma

Kada kod nas zakažete taksi transfer sa aerodroma „Nikola Tesla“ vozač vas čeka na dolaznom terminalu držeći tablu sa vašim imenom. Ne brinite ako let kasni jer ga mi pratimo. Na raspolaganju smo vam za aerodromski transfer automobilom do bilo kog mesta u Srbiji i komšijskim državama.

A

Fiksna Cena

Ne treba vam taksi vaučer da bi se vozili po fiksnoj ceni. Pitajte nas za fixnu cenu prevoza do ili sa aerodroma pre nego što zakažete transfer. Cena koju dobijete prilikom rezervacije je bez skrivenih troškova. Minimalna cena za zakazivanje je 1800rsd i odnosi se na širi centar grada.

A

Poslovna saradnja

Možete nas angažovati za prevoz vaših poslovnih partnera ili za goste vašeg smeštaja. Budite sigurni da ćemo ostaviti dobar utisak i da će vaši gosti biti zadovoljni vašom organizacijom aerodromskog transfera. Naravno, za sve firme je moguće plaćanje preko poslovnog računa kao i izdavanje gotovinskog računa za vožnju.

Ukupna razdaljina 0 km
Vreme putovanja 0 h 0 m
Izaberi vozilo
Promeni detalje vožnje Unesi kontakt podatke
Izaberi vozilo Narudžbenica

Ugovor

Zakazivanjem vožnje saglasni ste sa uslovima korišćenja
Unesi kontakt podatke Rezerviši

Hvala na zahtevu za rezervaciju! Uskoro ćemo Vas kontaktirati kako bi smo Vam potvrdili vožnju

Početna strana

You will be redirected to the payment page within 5 second.

Pay via Stripe

Primalac:
Balkan Chauffeur Dušan Pantić PR
Hanibala Lucića 4/29,
11050 Beograd-Voždovac
PIB:105824184

Broj računa:
105-0000000110902-33
AIK Banka

Dokaz o uplati poslati mejlom na: contact@taxionline.rs

ili preko viber-a ili whatsapp-a na +381656000733

Pay for order

Aerodromski Transfer više klase

Potreban Vam je taxi do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“? Ili aerodromski transfer bilo do Beograda ili nekog drugog mesta? 

U Beogradu vam je na raspolaganju veliki broj firmi sa impozantnim brojem vozila. Međutim, sa kvantitetom se gubi na kvalitetu.

Naš tim, i ako je mnogo manji od konkurencije je trenutno u top 4 najbolje ocenjenih taxi & limo servisa na TripAdvisor-u.  To je ipak neka garancija kvaliteta. I za razliku od ostalih taxi kompanija, mi smo se specijalizivali isključivo za aerodromski i vangradski taksi prevoz koji je potrebno unapred zakazati.

Zar nije bolje voziti se vrhunskim vozilima i vozačima i doživeti evropski nivo usluge a sve to po istoj ili sličnoj ceni kao da se vozite starim i neuglednim taksi vozilima?

Uživajte u udobnoj vožnji, koristite besplatni WIFI interet i na kraju platite karticom ukoliko Vam je tako lakše.

Idealan smo izbor i za poslovne korisnike. Znanje Engleskog, čekanje sa natpisom imena Vaših gostiju na dolascima, plaćanje preko fakture su takođe neke od prednosti u odnosu na klasičan taxi.

Tripadvisor taxi u Beogradu

Trenutno smo firma broj 1 na TripAdvisoru u konkurenciji taxi kompanija i limo servisa iz Beograda.

REZERVIŠI TRANSFER U PAR KORAKA

=

UNESI DETELJE VOŽNJE

=

vIDI CENU TRANSFERA

=

Izaberi vozilo

=

rezerviši

IZRAČUNAJ CENU I REZERVIŠI

Naša vozila

Mirišljava, čista, klimatizovana i nepušačka vozila. Nova Škoda Octavia, Škoda Superb, VW Passat B7 i B8, Audi A4 i A6, Mercedes E W212 i slično.

ljubazni vozači

Iskusni, profesionalni, nenametljivi vozači sa znanjem engleskog jezika. Poštujemo kodeks poslovnog oblačenja i ponašanja.

wifi INTERNET

Sva naša taksi vozila poseduju WIFI. Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

 

Plaćanje

Vožnju možete platiti platnim karticama, u gotovini, ili preko poslovnog računa

 

imate pitanje? 

Ne bavimo se taksiranjem po gradu!

taxi prevoz putnika automobilom

Najčešća pitanja

Koliko košta taxi od aerodroma do centra grada?

Kod nas za prevoz sa aerodroma do centra grada i aerodroma važi zvanična cena vožnje po vaučeru. To znači da ćete taxi rezervisan kod nas platiti 1800 rsd bez obzira na doba dana ili noći. 

Ovo je i minimalna cena po kojoj zakazujemo vožnje. Ali nije mnogo veća ni za periferna naselja i beogradske opštine.

Cena taksija od autobuske stanice do aerodroma?

Beogradska autobuska stanica je jedna od lokacije sa koje se najčešće zakazuje taxi do aerodroma. Cena taksija sa glavne autobuske stanice do aerodroma „Nikola Tesla“ iznosi 1800 RSD što je cena ceo širi centar Beograda.

Kojim vozilima raspolažete?

Naša vozila su daleko iznad proseka prosečnog taxi automobila. To su limuzine minimum 4700 mm dužine i prtljažnog prostora do 500 litara.

Za vozila više srednje klase kao što je Škoda Octavia maksimum starosti je 6 godina, dok je za vozila više klase kao što je Mercedes E klase maksimum 8 godina starosti.

Ukoliko želite karavan vozilo, molimo vas da nam to naglasite pre vožnje.

Da li su cene za ceo automobil ili po osobi?

Sve naše cene prevoza do ili sa aerodroma spodrazumevaju cenu za celo vozilo sa vozačem.

Naravno, maksimalan broj putnika u automobilu je 4. Ukoliko imate više saputnika, kontaktirajte nas za najam kombi vozila sa vozačem.

Koliko unapred je potrebno zakazati taxi?

S obzirom da mi nismo velika firma ne možemo vam obezbediti vozilo u kratkom roku. Naši vozači vrše transfere po unapred utvđenom rasporedu.

Najsigurnije je zakazati vožnju  24h unapred. Naravno, možete pokušati i 30 minuta ranije. Ali u tom slučaju, ne garantujemo da ćemo imati slobodan taksi koji će moći da dođe po vas u tako kratkom roku.

Da li organizujemo linijski prevoz?

Ne. Linijski i grupni prevoz su zabranjeni zakonom. Čak i da nisu, ciljna grupa prevoznika koji se bave ovakvim vidom prevoza od vrata do vrata su klijenti kojima je primarni cilj da uštede. Naša ciljna grupa su klijenti kojima je primaran kvalitet i pouzdanost. Svako ko često putuje sa aerodroma ili koristi taxi do aerodroma zna koliko je u stvari bitna dobra usluga. Ovakvi klijenti ne prave kompromis zbog par stotina dinara.

Da li vozimo do drugih gradova i preko granice?

Naravno. Privatni međugradski transferi automobilom su naša svakodnevnica.

I dok su nam cene aerodromskih transfera unutar Beograde u rangu sa standardnim taxi cenama, vožnje na duže relacije naplaćujemo mnogo povoljnije od standardne taxi tarife za vangradske vožnje.

S obzirom da se kod rezervacija vožnji vrši unapred, vozači imaju vremena da se odmore i pripreme za svoje duge vožnje.

Uvek u vozilima imamo svu neophodnu opremu i dokumentaciju kako bi se izbegle bilo kakve potencijalne neprijatnosti na putu.

Kako zakazati taxi do aerodroma?

Kontaktirajte nas kako bi nas pitali za cenu vašeg aerodromskog transfera. Ukoliko vam cena odgovara prosledite nam kompletne detalje vožnje:

  • datum i vreme
  • ime i prezime putnika
  • precizna adresa
  • broj leta (samo za prevoz sa aerodroma)
  • dodatna napomena

Na našoj kontakt strani nalaze se naš Email, broj telefona, Whatsapp i Viber.

Takođe možete instant dobiti cenu i zakazati preko naše automatizovane forme. Kada popunite formu potrebnim podacima automatski će te odmah dobiti i cenu. Ali imajte u vidu ako zakažete na ovaj način da je potrebno da vam manuelno potvrdimo rezervaciju nakon što obradimo vaš zahtev.

Summary
Service Type
Taxi transfer do i sa aerodroma
Provider Name
Taxi Online,Beograd,Srbija-11000,
Telephone No.+381656000733
Area
Srbija
Description
Aerodromski taxi transferi sa čekanjem na dolaznom terminalu. Usluge po zvaničnoj fixnoj taxi ceni beogradskog aerodroma. Preporučeni od TripAdvisor-a
WHATSAPP CHAT mail