Taxi prevoz Beograd - Kruševac

 

Zakažite vanlinijski taksi prevoz iz Beograda do Kruševca, stojimo vam na raspolaganju sa udobnim luks automobilima namenjenim samo Vama.

Premium prevoz automobilom iz Beograda do Kruševca bez deljenja sa drugim putnicima

Privatni taxi transfer (nije linijski i deljeni taxi)

Kruševac kao jedan od najvećih gradova u Srbiji je često odredište naših kljenata kojima je potreban vangradski taxi prevoz iz Beograda. Sa nama možete zakazati i taksi sa aerodroma „Nikola Tesla“ isto kao i vožnju iz bilo kog dela Beograda do bilo kog dela Kruševca, Trstenika, Ćićevca, Brusa, Aleksandrovca i okoline. Kada je u pitanju prevoz Aerodrom Beograd – Kruševac, vozač bi vas čekao na dolaznom terminalu držeći natpis sa vašim imenom. U slučaju prevoza sa vaše adrese čekao bi vas ispred vaše zgrade 15 minuta pre vremena u koje ste zakazali vožnju najavljujući se telefonom ili porukom.

Taksi prevoz Beograd – Kruševac podrazumeva zakup celog vozila sa vozačem za vaš prevoz.

Možete izabrati između vozila  kao što su Škoda Octavia,  Škoda Superb, ili čak novi Mercedes E klase. Sva vozila su novije proizvodnje, nepušačka, besprekorno čista i uvek klimatizovana.

Cena je ista bilo da putujete sami ili sa vašim prijateljima ili porodicom. Ukoliko vaša grupa ima više od 4 člana, možete iznajmiti i putnički kombi za vašu vožnju. Za grupe od preko 8 putnika na raspolaganju imamo i luksuzni minibus.

Taxi Online je prvi taxi iz Beograda i Srbije uopšte koji je specijalizovan isključivo za prevoz do i sa aerodroma kao i za vangradske taxi vožnje. Kod nas nema deljenja sa nepoznatim putnicima već je celo vozilo namenjeno samo vama i vašim saputnicima, krećete sa vaše adrese u vreme koje vi zakažate i plaćate cenu za ceo automobil sa vozačem a ne cenu po osobi.

Možemo garantovati udobnu i prijatnu vožnju i profesionalnu uslugu od strane prijatnog  i iskusnog vozača.

 

Naša cena transfera je bez skrivenih troškova! U cenu je uračunato i ne naplaćujemo dodatno:

 • čekanje na aerodromu
 • praćenje leta
 • parking na aerodromu
 • putarine na autoputu
 • prtljag
 • broj putnika(1-4)

VAŽNO: NE BAVIMO SE DELJENIM I LINIJSKIM PREVOZOM!

Taxi prevoz preporuka TripAdvisora

naši automobili

Mirišljava i čista vozila više srednje klase poslednje generacije.

profesionalni vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

PLAĆANJE

Vožnju možete platiti u gotovi i preko računa. Moguće plaćanje karticama na prethodni zahtev.

POGLEDAJTE CENOVNIK

Bilo da imate upit za cenu vaše vožnje ili imate neki specifičan zahtev vezan za naše usluge naši ljubazni operateri vam stoje na raspolaganju.

189 putnika su ocenili Taxi Online kao odličan

Broj 1 od 114 firmi u kategoriji prevoz u Beogradu

Pročitaj komentare

taxi prevoz putnika automobilom

O Kruševcu

Grad Kruševac sa svojih 130.000 stanovnika spada u 10 najvećih gradova Srbije i najveći je grad Rasinskog okruga. Kruševac iza sebe ima burnu istoriju jer je krajem srednjeg veka jedno vreme bio i predstonica tadašnje Srbije. Osnovao ga je Knez Lazar u 14-om veku. Zbog turske vladavine počeo je da se razvija tek polovinom 19-tog veka.   Zanimljivo je da je 35% površine Kruševca pod šumama. U okolini se nalazi i Jastrebac, najšumovitija planina u Srbiji. U okolini se nalaze i mnogobrojne banje i izvorišta mineralnih i geotermalnih voda (Bela Voda, Ribarska Banja, Lomnica, Žabare, Čitluk).

Mesta u blizini:

 • Ćićevac
 • Trstenik
 • Ribarska Banja
 • Brus
 • Aleksandrovac
 • Blace

Rezerviši taxi prevoz iz Beograda do bilo kog od ovih mesta

WHATSAPP CHAT mail