Taxi Beograd - Zlatibor

Ukoliko  želite da zakažete premium taksi prevoz iz Beograda do Zlatibora stojimo vam na raspolaganju sa našim udobnim automobilima namenjenih samo Vama.

Taksi beograd – zlatibor

Prevoz automobilom iz Beograda ili beogradskog aerodroma do Zlatibora

(nije linijski taxi – najam automobila sa vozačem je eksluzivno za vas i vaše saputnike)

Postoje razne varijante prevoza putnika iz Beograda do Zlatibora. Ali se putnici koji žele maksimalni komfor i fleksibilnost opredeljuju za privatni taxi transfer. Taksi vožnju na relaciji Beograd – Zlatibor naplaćujemo po fiksnoj ceni bez skrivenih troškova i ta cena prevoza ne zavisi od broja vaših saputnika (1-4) i vozilo ne delite sa nepoznatim putnicima. U cenu prevoza do Zlatibora su uračunate i putarine na auto-putu „Miloš Veliki“. Slična je cena transfera iz Beograda i do drugih mesta u blizini poput Čačka, Ovčar Banje, Požege, Užica, Tare. Većinu informacija o našim uslugama prevoza do Zlatibora možete pronaći u tekstovima ispod pre nego što pozovete. Na više mesta smo naglasili da se ne bavimo uslugama linijskog i deljenog prevoza i da ne prodajemo nikakve karte pa vas molimo da nas ne zovete za takve vrste usluge.

Zlatibor je najpopularnija domaća destinacija beograđana za odmor ili vikend. Za skijanje možda nema uslove kao Kopaonik ali zato leti s druge strane brojni su sadržaji koji mogu Vaš boravak na Zlatiboru učiniti zanimljivim poput vožnje kvadova, bicikla, šetnje, spuštanja bobom, skijanja, biciklizma, jahanja. A ni noćni život nije zanemarljiv. I na samom Zlatiboru a i u njegovoj okolini ima se šta videti. Predlažemo da posetite Stopića pećinu, Potpećku pećinu, vodopad Gostilje, etno selo Sirogojno. A nije daleko ni čuvena Šarganska osmica.

Taxi prevoz preporuka TripAdvisora

naši automobili

Mirišljava i čista vozila više srednje klase poslednje generacije.

profesionalni vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

PLAĆANJE

Vožnju možete platiti u gotovi i preko računa. Moguće plaćanje karticama na prethodni zahtev.

Cena Taksi prevoza iz Beograda do Zlatibora

Fiksna cena za ceo automobil bez skrivenih troškova

izračunaj cenu prevoza

Klikom na dugme ispod možete izračunati tačnu cenu privatnog taxi transfera sa vaše adrese u Beogradu do Zlatibora i izabrati klasu vozila koja vam odgovara.

189 putnika su ocenili Taxi Online kao odličan

Broj 1 od 114 firmi u kategoriji prevoz u Beogradu

Pročitaj komentare

taxi prevoz putnika automobilom

Imate pitanje?

WHATSAPP CHAT mail