O nama

pogledajte naše usluge

O nama

Ko smo mi?

Taxi Online je grupa auto taxi i auto kombi prevoznika koja se okupila sa željom da podigne kvalitet svojih usluga na jedan viši nivo.

Nama iz Taxi Online time, želja je da stranim turistima pokažemo najbolje što Beograd i Srbija imaju. A kako nismo turistička agencija, umesto vođenja velikih grupa sa vodičem orjentisani smo na prevoz putnika ka najlepšim turističkim destinacijama u Srbiji omogućavajući na taj način veoma prilagodljive privatne ture i izlete za naše klijente.

putnik u vozilu
Ako Vam je potreban taxi koj će doći na Vašu adresu u roku od par minuta ili taxi koj daje popust na telefonski poziv  u Beogradu na raspolaganju imate mnoga taksi udruženja i mi nismo taxi za Vas! A u koliko Vam je potreban visok kvalitet usluge za Vaš aerodromski transfer, međugradske vožnje ili privatne ekskurzije, TAXI ONLINE  je pravi izbor.
passat
pogledajte naše usluge

Zadovoljne stranke

tripadvisor

    Dusan is very client-oriented and professional. I was attracted to his service by his well-designed and useful website. He was able to organize service from Belgrade to visit... read more

  thumb Doubleoohseven7
  2/02/2019

    We had a lovely trip of Novi Sad with Dušan, he is the owner of company. Dušan extremely courteous and helpful. He knew we are with a baby and had... read more

  thumb Abhishekguha
  5/29/2019

Kontakt

Vlasnik

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić, Beograd, Rakovica. PIB:105824184

Radno vreme(za pozive)

Radni dani: 20:00 – 02:00
Vikend: 20:00 – 02:00

WHATSAPP CHAT mail