O nama

pogledajte naše usluge

O nama

Ko smo mi?

Taxi Online je grupa auto taxi i auto kombi prevoznika koja se okupila sa željom da podigne kvalitet svojih usluga na jedan viši nivo.

Nama iz Taxi Online time, želja je da stranim turistima pokažemo najbolje što Beograd i Srbija imaju. A kako nismo turistička agencija, umesto vođenja velikih grupa sa vodičem orjentisani smo na prevoz putnika ka najlepšim turističkim destinacijama u Srbiji omogućavajući na taj način veoma prilagodljive privatne ture i izlete za naše klijente.

putnik u vozilu
Ako Vam je potreban taxi koj će doći na Vašu adresu u roku od par minuta ili taxi koj daje popust na telefonski poziv  u Beogradu na raspolaganju imate mnoga taksi udruženja i mi nismo taxi za Vas! A u koliko Vam je potreban visok kvalitet usluge za Vaš aerodromski transfer, međugradske vožnje ili privatne ekskurzije, TAXI ONLINE  je pravi izbor.
passat
pogledajte naše usluge

Zadovoljne stranke

tripadvisor

    It is always nice to experience customer service that exceeds your expectations and that is exactly what happened here. Dusan was our driver on the day. We had a return... read more

  thumb Derek_Richter
  9/09/2018

    Have booked an inter-city transfer for my parents. Competitive prices, impeccable service, professional and flexible approach towards the client. The driver was very friendly and even took my parents' luggage... read more

  thumb Tournesol77
  3/29/2019

Kontakt

Vlasnik

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić, Beograd, Rakovica. PIB:105824184

Radno vreme(za pozive)

Radni dani: 09:30 – 19:30
Vikend: 09:30 – 19:30

WHATSAPP CHAT mail