O NAMA

 

Saznajte više o našem timu, našim visokim standardima, i zašto da se vozite baš sa nama

 

SAZNAJ VIŠE

 

 

Upoznajte naš tim

Kada i gde smo nastali? U Beogradu 2015. godine

Čime se bavimo? Aerodromski i međugradski i međunarodni taksi prevoz uz obavezno blagovremeno zakazivanje.

Čime se NE bavimo? Vožnje koje nisu blagovremeno zakazane, taxi prevoz po gradu, linijski taxi, linijski kombi prevoz, kurirske usluge, prevoz tereta i slično.

Kojim vozilima raspolažemo? Novija vozila različitih klasa. U ponudi imamo vozila od porodičnih limuzina i karavana do luksuznih automobila. Pogledajte vozila na strani vozni park.

Ko su naši vozači? Iskusni profesionalni vozači sa važećom taxi licencom koji poštuju naše visoke standarde u poslovanju i ophođenju prema klijentima.

Ko su naši partneri?  TripAdvisor, Viator, Intui Travel,  LDN Chauffeur London, My Day Trip Europe, Tour HQ, Connecto Transfer, Taxi2Airport, Clements Travel, itd.

Najveće dostignuće: Prevoz broj jedan u Beogradu po preporuci TripAdvisor-a i Travelers’ Award 2021, širenje poslovanja na ceo Balkan zahvaljujući partnerskoj mreži naše firme Balkan Chauffeur.

Naša misija: Odnos prema klijentima i vrhunska usluga po uzoru na evropske limo servise ali po konkurentnoj ceni.

Legalni podaci firme: Balkan Chauffeur, Hanibala Lucića 4, Beograd, PIB 105824184

PROČITAJ NAŠU PRIČU I SAZNAJ KAKO SMO NASTALI

189 putnika su ocenili Taxi Online kao odličan

Broj 1 od 114 firmi u kategoriji prevoz u Beogradu

Pročitaj komentare

taxi prevoz putnika automobilom

NAŠA PRIČA

Ne tako davne 2015. godine nas nekoliko taksi prevoznika je osnovalo Taxi Online kao prvi beogradski taxi u specijalizivan isključivo za vangradske i aerodromske transfere.

Svakako je i pre toga svako od nas pojedinačno ali i uz uzajamnu saradnju u Beogradu pružao premium taxi uslugu dugi niz godina. Do tada smo svoje usluge plasirali sarađujući sa najboljim beogradskim hotelima kao što su Crowne Plaza, Radisson Colection, Hyatt, Hilton i mnogi drugi. Radili smo svoj posao koji volimo najbolje što možemo i ulagali smo u njega. Sticali smo svoje stalne klijente koji su bili zadovoljni našom uslogom, i sve je funkcionisalo baš kako smo želeli.

Međutim te 2015. godine odlučili smo da napravimo korak dalje. Korak koji nam je u mnogome promenio živote više nego što smo zamišljali u tom trenutku. Rešili smo da svoje usluge počnemo da nudimo preko interneta. Lako smo se složili oko imena Taxi Online jer je reč ‘Online’ savršen sinonim za zakazivanje preko interneta koje nam je bilo cilj. Reč ‘Taxi’ u nazivu je bila logična mada nam i danas često pravi problem jer nas i danas mnoge osobe kontaktiraju za klasičan taxi po gradu kojim se ne bavimo.

Brzo smo se usaglasili oko pravilnika i visokih standarda u poslovanju koje smo morali da ispunjavamo kako bi klijentima pružali besprekornu uslugu po uzoru na zapadno-evropske limo servise. Upravo nas je ta vrhunska usluga odmah izdvojila u odnosu na prosečan beogradski taxi.

Ceo sistem, pravilnike, standarde i procedure smo u kontinuitetu unapređivali što činimo i dan danas.

Ali nismo ni sanjali da ćemo od male grupe taksi vozača postati ozbiljna firma za prevoz putnika koja je firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor. U konkurenciji 85 taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda Taxi Online je ocenjen kao najbolji izbor. Svi turisti koji su vožnje zakazivali preko TripAdvisor-a i njihovog partnerskog sajta Viator-a su našu uslugu ocenili kao odličnu.

Danas, Taxi Online je brend pod okriljem naše zvanične firme koju smo pre 3 godine u APR-u registrovali pod nazivom Balkan Chauffeur Taxi Transfers u čijem vlasništvu sada posedujemo još nekoliko brendova i turistički portal Serbia Tourist Info.

Iskustvo u online poslovnju iskoristili smo kako bi ponudu naših usluga postepeno širili i na region.

Zahvaljujući mreži naših sjajnih partnera, Balkan Chauffeur je za sada osim Beograda dostupan i u Novom Sadu, Nišu, Subotici, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Tivtu, Temišvaru, Skoplju i Solunu. Planiramo da poslovanje proširimo na sve gradove u regionu u kojima postoje aerodromi.

Ali i dalje kao i u početku, ne dopuštamo sebi luksuz širenja na uštrb kvaliteta.

Kao pouzdani partner, izbor smo mnogih outbound turističkih agencija iz Kine, Izreala, Emirata, Rusije i SAD među kojima su najveće LDN Chauffeur London, Tour HQ, Connecto Transfer, Taxi2Airport, Clements Travel, itd.

Što se samog Taxi Online tiče, transferi automobilima više srednje klase su i dalje stub našeg poslovanja zbog idealnog odnosa cene i kvaliteta prevoza kome težimo.

Vlasnik, i jedan od osnivača i vozača Taxi Online

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić

Beograd

naša vozila

Izaberite između novijih modela srednje klase, poslovnih i luksuznih limuzina poput novog Mercedesa E klase

Naši vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika. Selekcija najboljih profesionalaca iz Beograda.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet i druge pogodnosti

CENA I PLAĆANJE

Cena je fiksna za celo vozilo i možete platiti u gotovini. Primamo i platne kartice (uz prethodnu najavu)

POGLEDAJTE CENOVNIK

Bilo da imate upit za cenu vaše vožnje ili imate neki specifičan zahtev vezan za naše usluge naši ljubazni operateri vam stoje na raspolaganju.

WHATSAPP CHAT mail