O NAMA

Saznajte više o našem timu, našim visokim standardima, i zašto da se vozite baš sa nama.

 

SAZNAJ VIŠE

Upoznajte naš tim

Kada i gde smo nastali? U Beogradu 2015. godine

Čime se bavimo? Aerodromski taksi, individualni prevoz na duže relacije i limo servis za korporativne prilike ili razne svečanosti. Obavezno je blagovremeno zakazivanje.

Čime se NE bavimo? Vožnje koje nisu blagovremeno zakazane, taxi prevoz po gradu, linijski taxi, linijski kombi prevoz, kurirske usluge, prevoz tereta i slično.

Kojim vozilima raspolažemo? Novija vozila različitih klasa. U ponudi imamo vozila od porodičnih limuzina i karavana do luksuznih automobila. Pogledajte vozila na strani vozni park.

Ko su naši vozači? Iskusni profesionalni vozači sa važećom taxi licencom koji poštuju naše visoke standarde u poslovanju i ophođenju prema klijentima.

Ko su naši partneri?  TripAdvisor, Viator, Intui Travel,  LDN Chauffeur London, My Day Trip Europe, Tour HQ, Connecto Transfer, Taxi2Airport, Clements Travel, itd.

Najveće dostignuće: Prevoz broj jedan u Beogradu po preporuci TripAdvisor-a i Travelers’ Award 2021, širenje poslovanja na ceo Balkan zahvaljujući partnerskoj mreži naše firme Balkan Chauffeur.

Naša misija: Odnos prema klijentima i vrhunska usluga po uzoru na evropske limo servise ali po konkurentnoj ceni.

Legalni podaci firme: Balkan Chauffeur, Hanibala Lucića 4, Beograd, PIB 105824184

TripAdvisor review

133 putnika su ocenili Taxi Online kao odličan

Broj 1 od 85 u kategoriji prevoz u Beogradu

Pročitaj komentare

taxi prevoz putnika automobilom

NAŠA PRIČA

Ne tako davne 2015. godine nas nekoliko taksi prevoznika je osnovalo Taxi Online kao prvi beogradski taxi u specijalizivan isključivo za vangradske i aerodromske transfere.

Svakako je i pre toga svako od nas pojedinačno ali i uz uzajamnu saradnju u Beogradu pružao premium taxi uslugu dugi niz godina. Do tada smo svoje usluge plasirali sarađujući sa najboljim beogradskim hotelima kao što su Crowne Plaza, Radisson Colection, Hyatt, Hilton i mnogi drugi. Radili smo svoj posao koji volimo najbolje što možemo i ulagali smo u njega. Sticali smo svoje stalne klijente koji su bili zadovoljni našom uslogom, i sve je funkcionisalo baš kako smo želeli.

Međutim te 2015. godine odlučili smo da napravimo korak dalje. Korak koji nam je u mnogome promenio živote više nego što smo zamišljali u tom trenutku. Rešili smo da svoje usluge počnemo da nudimo preko interneta. Lako smo se složili oko imena Taxi Online jer je reč ‘Online’ savršen sinonim za zakazivanje preko interneta koje nam je bilo cilj. Reč ‘Taxi’ u nazivu je bila logična mada nam i danas često pravi problem jer nas i danas mnoge osobe kontaktiraju za klasičan taxi po gradu kojim se ne bavimo.

Brzo smo se usaglasili oko pravilnika i visokih standarda u poslovanju koje smo morali da ispunjavamo kako bi klijentima pružali besprekornu uslugu po uzoru na zapadno-evropske limo servise. Upravo nas je ta vrhunska usluga odmah izdvojila u odnosu na prosečan beogradski taxi.

Ceo sistem, pravilnike, standarde i procedure smo u kontinuitetu unapređivali što činimo i dan danas.

Ali nismo ni sanjali da ćemo od male grupe taksi vozača postati ozbiljna firma za prevoz putnika koja je firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor. U konkurenciji 85 taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda Taxi Online je ocenjen kao najbolji izbor. Svi turisti koji su vožnje zakazivali preko TripAdvisor-a i njihovog partnerskog sajta Viator-a su našu uslugu ocenili kao odličnu.

Danas, Taxi Online je brend pod okriljem naše zvanične firme koju smo pre 3 godine u APR-u registrovali pod nazivom Balkan Chauffeur Taxi Transfers u čijem vlasništvu sada posedujemo još nekoliko brendova i turistički portal Serbia Tourist Info.

Iskustvo u online poslovnju iskoristili smo kako bi ponudu naših usluga postepeno širili i na region.

Zahvaljujući mreži naših sjajnih partnera, Balkan Chauffeur je za sada osim Beograda dostupan i u Novom Sadu, Nišu, Subotici, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Tivtu, Temišvaru, Skoplju i Solunu. Planiramo da poslovanje proširimo na sve gradove u regionu u kojima postoje aerodromi.

Ali i dalje kao i u početku, ne dopuštamo sebi luksuz širenja na uštrb kvaliteta.

Kao pouzdani partner, izbor smo mnogih outbound turističkih agencija iz Kine, Izreala, Emirata, Rusije i SAD među kojima su najveće LDN Chauffeur London, Tour HQ, Connecto Transfer, Taxi2Airport, Clements Travel, itd.

Što se samog Taxi Online tiče, transferi automobilima više srednje klase su i dalje stub našeg poslovanja zbog idealnog odnosa cene i kvaliteta prevoza kome težimo.

Vlasnik, i jedan od osnivača i vozača Taxi Online

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić

Beograd

naša vozila

Izaberite između novih modela srednje i više klase, luksuznih limuzina poput novog Mercedesa E klase, i novih kombija.

Naši vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika. Selekcija najboljih profesionalaca iz Beograda.

CENA I PLAĆANJE

Cena je fiksna za celo vozilo i možete platiti u gotovini ili preko računa. Primamo i platne kartice (uz prethodnu najavu).

ČEKANJE NA AERODROMU

Pratimo i vaš let i čekamo vas na aerodromu sa natpisom u rukama.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet i druge pogodnosti.

Flaširana voda

Putnicima je na raspolaganju i flaširana voda kako bi se osvežili tokom vožnje.

NAŠE USLUGE LUKSUZNOG PREVOZA PUTNIKA

Luksuzni aerodromski prevoz

Luksuzan taksi prevoz od i do beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Aerodromski transferi ka svim mestima u regionu.

Škoda Superb zimska vožnja

Individualni međugradski taksi prevoz putnika iz Beograda ka drugim mestima. Najpovoljnije cene vangradskih vožnji.

Mercedes E

Idealan izbor za prevoz u svrhu raznih poslovnih obaveza i putovanja koje podrazumevaju više lokacija i čekanje.

Mercedes Vito kombi vozilo

Ukoliko je vaša grupa putnika prevelika za automobil ili imate dosta prtljaga, iznajmite kombi vozilo sa vozačem.

taxi prevoz do Aerodroma u Beogradu

Limo servis uključuje angažovanje po satu sa ograničenjem kilometraže. Idealno za prilike poput venčanja i drugih svečanosti.

Mercedes Sprinter lux minibus 2021

Iznajmljivanje minibusa sa vozačem za grupe do 20 putnika. Luksuzni Mercedes Sprinteri proizvedeni 2019. i 2020. godine.

POGLEDAJTE CENOVNIK

Bilo da imate upit za cenu vaše vožnje ili imate neki specifičan zahtev vezan za naše usluge naši ljubazni operateri vam stoje na raspolaganju.

BLOG:

Koliko ranije doći na aerodrom “Nikola Tesla”?

Koliko ranije doći na aerodrom “Nikola Tesla”?

Putujete avionom sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla"? Sigurni smo da vam je jedna od briga eventualno kašnjenje na aerodrom u Beogradu jer ne znate sa sigurnošću koliko ranije trebate doći na aerodrom. U većini slučajeva odgovor na ovo pitanje je dva sata pre...

Tripadvisor nagrada za 2021, 2022, 2023, 2024

Tripadvisor nagrada za 2021, 2022, 2023, 2024

Taxi Online je dobitnik TripAdvisor-ove nagrade Travelers' Choice za 2022, 2023 i 2024 godinu   Krajem januara 2021. je naš mali tim prvi put postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor a sada u 2022. godini smo...

Šta  je to međugradski taksi prevoz?

Šta je to međugradski taksi prevoz?

Mnogi od putnika koji nas kontaktiraju smatraju da je međugradski taxi isto što i linijski taxi. Zato ćemo vam u ovom postu objasniti obe vrste prevoza putnika i njihove razlike. Takođe, uporedićemo ćemo njihove prednosti i mane kako međusobno tako i u odnosu na...

WHATSAPP CHAT mail