O nama

pogledajte naše usluge

O nama

Ko smo mi?

Taxi Online je grupa auto taxi i auto kombi prevoznika koja se okupila sa željom da podigne kvalitet svojih usluga na jedan viši nivo. S obzirom da smo po oceni TripAdvisor-a rangirani u 3 najbolje domaće kompanije ove vrste može se reći da u tome i uspevamo.

S obzirom da smo mali tim, nemamo ni kapaciteta a ni želju da se bavimo taksiranjem po gradu. Umesto toga kod nas je moguće zakazati unapred isključivo međugradski taksi prevoz iz Beograda ili taxi do ili sa aerodroma „Nikola Tesla“.

Osim transfera automobilom od tačke A do tačke B, nama iz Taxi Online tima, želja je da stranim turistima pokažemo najbolje što Beograd i Srbija imaju. A kako nismo turistička agencija, umesto vođenja velikih grupa sa vodičem orjentisani smo na prevoz putnika ka najlepšim turističkim destinacijama u Srbiji omogućavajući na taj način veoma prilagodljive privatne ture i izlete za naše klijente. Ukoliko imate apartman ili imate bilo kakve veze sa turizmom u Srbiji, postoji mnogo načina za uzajamnu saradnju. 

Ako Vam je potreban taxi koj će doći na Vašu adresu u roku od par minuta ili taxi koj daje popust na telefonski poziv  u Beogradu na raspolaganju imate mnoga taksi udruženja i mi nismo taxi za Vas! A u koliko Vam je potreban visok kvalitet usluge za Vaš aerodromski transfer, međugradske vožnje ili privatne ekskurzije, TAXI ONLINE  je pravi izbor.
Transfer Beograd - Novi Sad
Ukupna razdaljina 0 km
Vreme putovanja 0 h 0 m
Izaberi vozilo
Promeni detalje vožnje Unesi kontakt podatke
Izaberi vozilo Narudžbenica
Unesi kontakt podatke Rezerviši

Hvala na zahtevu za rezervaciju! Uskoro ćemo Vas kontaktirati kako bi smo Vam potvrdili vožnju

Početna strana

You will be redirected to the payment page within 5 second.

Pay via Stripe

Primalac:
Balkan Chauffeur Dušan Pantić PR
Hanibala Lucića 4/29,
11050 Beograd-Voždovac
PIB:105824184

Broj računa:
105-0000000110902-33
AIK Banka

Dokaz o uplati poslati mejlom na: contact@taxionline.rs

ili preko viber-a ili whatsapp-a na +381656000733

Pay for order

Imate Pitanje?

Zadovoljne stranke

tripadvisor

    We had a 3 hour window between connecting flights through Belgrade and contacted Dushan through viber explaining the exact time we have and what we wanted. Dushan was pleasant, responsive,... read more

  avatar thumb Iuliia U
  8/17/2018

    I am very pleasantly surprised. Punctual, very clean car and the driver was very nice and made for a pleasant atmosphere. Dušan is a very good driver.

  Thank you... read more

  kacamaca
  12/26/2019
WHATSAPP CHAT mail