Taxi Beograd – Banja Luka

Da li vam je potreban taxi transfer iz Beograda ili sa Aerodroma „Nikola Tesla“ do Banja Luke u Republici Srpskoj? Mi nudimo prevoz biznis klase do Banja Luke ili do Aerodroma u Banja Luci. Taxi Online vam je na raspolaganju za individualni prevoz automobilom od vrata do vrata iz Beograda do Banja Luke bez deljenja sa nepoznatim putnicima.

Transfer sa aerodroma Beograd do Banja Luke

Uživajte u udobnoj taksi vožnji sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Ili iz Beograda do Banja Luke. Transfer možete zakazati i sa vaše adrese. Izaberite vozilo koje odgovara potrebama vašeg poslovnog ili privatnog putovanja.

Naravno, sa nama možete rezervisati vožnju preko granice i iz drugih gradova Srbije do bilo kog mesta u Bosni i Hercegovini. A zahvaljujući našim partnerima možemo organizovati i transfer i iz Banja Luke do Beograda.

Sa nama nema skrivenih troškova. Kada zakažete taxi prevoz, cena je fiksna. Cena važi za najam celog vozila sa vozačem i ne zavisi od broja osoba koje su sa vama na putu.

Taxi Beograd – Banja Luka

Individualni transfer automobilom od vrata do vrata ili aerodroma. Vožnja se ne deli sa drugim putnicima već su celo vozilo i personalni vozač samo za vas. Vi birate vreme i mesto polaska.

Platite direktno vozaču u gotovini ili karticom. A možete platiti i preko računa. Naravno, lako ćemo vam izdati i račun za firmu ukoliko vam je potreban. Cena je fiksna i podrazumeva vaš privatni transfer biznis klase bez deljenja sa nepoznatim putnicima. U cenu je uključeno sve i cena vožnje ne zavisi od broja vaših saputnika.

 • Transfer u jednom pravcu
 • Mesto polaska „Nikola Tesla“ aerodrom ili vaša adresa u Beogradu.
 • Odredište Aerodrom ili adresa u Banja Luci.
 • Do 4 vaših saputnika
 • Putarine
 • WI-FI
 • Flašice sa vodom
 • Kraća usputna zaustavljanja po potrebi
 • Dodatna zaustavljanja duža od 15 minuta ili promena rute i odredišta: 1000rsd/h, 80rsd/km
 • Dečije sedište:500rsd
 • Povratak i čekanje

Pritisnite dugme ispod i bićete preusmereni na kalkulator cene i formu za rezervaciju. Popunite formu i videćete cene pre nego što potvrdite zahtev. Zakazivanje vršimo isključivo unapred, i nakon što obradimo vaš zahtev kontaktiraćemo vas kako bi potvrdili rezervaciju. Ako imate dodatna pitanja ili zahteve kontaktirajte nas preko naše kontakt strane.

Banja Luka je sa svojih 180.000 stanovnika drugi najveći grad u Bosni i Hercegovini odmah posle Sarajeva. Faktički je glavni grad Republike Srpske. Aerodrom Banja Luka je 2019 godine zabeležio broj skoro 130000 putnika.  Aerodrom u Banja Luci je oko 330 kilometara od Beograda i do njega je potrebno oko 4 sata vožnje. Vreme vožnje u mnogome zavisi i od gužve na granici. 

Sažeto
Review Date
Usluga
Privatni transfer do Banja Luke
Ocena
51star1star1star1star1star
WHATSAPP CHAT mail