taxi beograd - sombor

Ukoliko  želite da zakažete taksi vožnju iz Beograda do Sombora

ili Apatina stojimo vam na raspolaganju sa našim udobnim automobilima.

VIŠE

Transfer iz Beograda do sombora

Sombor je jedan od najvećih gradova Vojvodine. Nalazi se oko180 kilometara od Beograda. Iz centra Beograda do Sombora potrebno je oko 2 sata i 15 minuta vožnje automobilom, dok je sa beogradsog aerodroma “Nikola Tesla” kolima potrebno nešto manje od 2 sata normalne vožnje koja je većim delom novosadskim autoputem.

Kod nas možete zakazati samo vašu privatnu vožnju, odnosno taxi transfer od Beograda do Sombora od vrata do vrata,  po fiksnoj ceni. Cena je bez skrivenih troškova kao što su putarine, i na nju ne utiče to da li se vozite sami ili sa vama putuje neko od vaših prijatelja ili članova porodice, a svakako udobno vozilo ne delite sa nepoznatim putnicima.

 Prevoz sa aerodroma do Sombora

 U slučaju da vam je potreban transfer sa aerodroma do Sombora mi vas možemo sačekati na izlazom terminalu sa natpisom vašeg imena i pomoći vam oko prtljaga. S obzirom da pratimo vaš let, čekanje u slučaju kašnjenja leta ili dužeg zadržavanja na pasošoj kontroli ne naplaćujemo dodatno.

 Transfer Beograd – Apatin

 Naravno, možete nas angažovati za prevoz automobilom i do drugih gradova u blizini poput Apatina ili čak Osjeka koji je u susednoj Hrvatskoj.Takođe, putnici iz Beograda nas često angažuju i za prevoz do Novog Sada ili prevoz do Subotice, Vrbas, Kule, Bačke Palanke, Bačke Topole, Crvenke, Bajmoka i mnogih drugih gradova u ovom delu Vojvodine.

Beograd - Sombor

Cena privatnog tansfera(1-4 putnika): 10.500RSD

ne bavimo se linijskim i deljenim taxi prevozom!

ZAKAŽITE UNAPRED

naši automobili

Mirišljava i čista vozila više srednje klase poslednje generacije.

profesionalni vozači

Iskusni, ljubazni, kulturni vozači sa znanjem engleskog jezika.

wifi INTERNET

Prekratite vreme putovanja uz brz i besplatan internet.

PLATNE KARTICE

Vožnju možete platiti platnim karticama.

ZAKAŽI VOŽNJU

9 + 13 =

Prevoz sa aerodroma

Čekamo vas na aerodromu!

Potreban vam je taxi transfer do KOPAONIKA?

Zadovoljne stranke

    Driver came on time and was very polite and professional, new car and booking for transfer was also done very professionally and quickly. Recommended to everyone who is looking for... read more

  SirLancelot40
  12/11/2019

    We visited Serbia in September and went to our tour of Mokra Gora with Nicholas from Dushan's team. Nicholas was extremely professional, friendly, approachable and had answers to all our... read more

  ASUTOSH27
  10/21/2019
Sažeto
product image
Ocena
5 based on 2 votes
Firma
Taxi Online Beograd
Usluga
Transfer Beograd - Sombor
Cena
RSD 10500
Zakazivanje
Pre-Order Only
WHATSAPP CHAT mail