Taxi transfer Beograd – Jahorina

Da li vam je potreban taxi transfer iz Beograda ili sa Aerodroma „Nikola Tesla“ do ski centra na Jahorini u Bosni i Hercegovini? Mi nudimo prevoz biznis klase do Jahorine bez deljenja sa drugima. Taxi Online vam je na raspolaganju za individualni prevoz automobilom od vrata do vrata iz Beograda do Jahorine u vreme koje vama odgovara da zakažete.

Transfer sa aerodroma do Jahorine

Uživajte u udobnoj taksi vožnji sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. Ili iz Beograda do Jahorine. Transfer možete zakazati i sa vaše adrese. Izaberite vozilo koje odgovara potrebama vašeg poslovnog ili privatnog putovanja.

Naravno, sa nama možete rezervisati vožnju preko granice i iz drugih gradova Srbije do bilo kog mesta u Bosni i Hercegovini. A zahvaljujući našim partnerima možemo organizovati i transfer i iz Jahorine do Beograda i drugih mesta u Srbiji.

Sa nama nema skrivenih troškova. Kada zakažete taxi prevoz, cena je fiksna. Cena važi za najam celog vozila sa vozačem i ne zavisi od broja osoba koje su sa vama na putu.

Taxi transfer Beograd – Jahorina

Individualni transfer automobilom od vrata do vrata ili aerodroma. Vožnja se ne deli sa drugim putnicima već su celo vozilo i personalni vozač samo za vas. Vi birate vreme i mesto polaska.

Platite direktno vozaču u gotovini ili karticom. A možete platiti i preko računa. Naravno, lako ćemo vam izdati i račun za firmu ukoliko vam je potreban. Cena je fiksna i podrazumeva vaš privatni transfer biznis klase bez deljenja sa nepoznatim putnicima. U cenu je uključeno sve i cena vožnje ne zavisi od broja vaših saputnika.

 • Transfer u jednom pravcu
 • Mesto polaska „Nikola Tesla“ aerodrom ili vaša adresa u Beogradu.
 • Odredište Planina Jahorina, BIH.
 • Do 4 vaših saputnika
 • Putarine
 • WI-FI
 • Flašice sa vodom
 • Kraća usputna zaustavljanja po potrebi
 • Dodatna zaustavljanja duža od 15 minuta ili promena rute i odredišta: 1000rsd/h, 80rsd/km
 • Dečije sedište:500rsd
 • Povratak i čekanje

Pritisnite dugme ispod i bićete preusmereni na kalkulator cene i formu za rezervaciju. Popunite formu i videćete cene pre nego što potvrdite zahtev. Zakazivanje vršimo isključivo unapred, i nakon što obradimo vaš zahtev kontaktiraćemo vas kako bi potvrdili rezervaciju. Ako imate dodatna pitanja ili zahteve kontaktirajte nas preko naše kontakt strane.

Jahorina je planina u blizini Sarajeva veoma popularna među ljubiteljima skijanja. Najviši vrh Ogorjelica je visok nešto manje od 2000m nadmorske visine. Snežni nanosi umeju biti i preko 3 metra, ali u proseku planina je pokrivena snegom oko 170 dana godišnje. Oko 20 kilometara skijaških staza i blage padine Rajske Doline su zaslužne što se Jahorina smatra jednim od najboljih ski centara na prostorima bivše Jugoslavije.

WHATSAPP CHAT mail