Putujete avionom sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”? Sigurni smo da vam je jedna od briga eventualno kašnjenje na aerodrom u Beogradu jer ne znate sa sigurnošću koliko ranije trebate doći na aerodrom.
U većini slučajeva odgovor na ovo pitanje je dva sata pre predviđenog vremena poletanja aviona. Ali je preporučivo da proverite i sa avio kompanijom od koje ste kupili avio karte. U slučaju nekih kraćih čarter letova nekada je dovoljno doći i samo sat vremena ranije.

Ako se pitate i koliko traje vožnja iz centra Beograda do Aerodroma u Surčinu automobilom, odgovor je od 25 minuta pa i do preko sat vremena u zavisnosti od gužve u saobraćaju. Ipak je saobraćaj u Beogradu teško predvideti. Osim običnih gradskih gužvi mogu vas iznenaditi razne izmene u režimu saobraćaja usled raznih protesta, poseta stranih delegacija, radova, saobraćajnih nezgoda. Zato Taxi Online Beograd sve svoje klijente savetuje da na aerodrom sa svoje adrese kreću minimum sat vremena pre nego što trebaju biti na aerodromu. To znači da preporučujemo polazak iz šireg centra Beograda, autobuske, ili železničke stanice minimum tri sata pre samog leta.

Bolje je svakako stići ranije i putovati bez stresa nedozvoliviši da vas iznenadi bilo kakva nepredviđena situacija.

 

VAŽNO: KAKO DA NE ZAKASNITE NA SVOJ LET ZBOG PREVOZA?

Kako biste bili sigurni da nećete zakasniti jer ne možete da dobijete taxi, najbolje je da unapred rezervišete svoj prevoz do aerodroma sa Taxi Online Beograd. Za malu razliku u odnosu na cenu običnog taksi prevoza, uživaćete u mnogo pouzdanijoj i kvalitetnijoj usluzi prevoza koju pruža limo servis. Osim mogućnosti zakazivanja vožnje i fiksne cene, Taxi Online krase i evropski standardi profesionalizma i luksuznija vozila.
Kontaktirajte nas i pošaljite nam upit za fiksnu cenu.

TAXI DO AERODROMA  – SAZNAJ VIŠE

 

Taxi do aerodroma

Taxi Online Logo

 

 

 

Preporučeno na TripAdvisor-u

 

 

WHATSAPP CHAT mail