Ponuda za saradnju za tur operatere, agencije, vlasnike privatnih smeštaja, menadžere hotela i pružaoce drugih turističkih usluga

 

Ukoliko ste konsijerž, iznajmljete apartmane ili ste na bilo koj drugi način u kontaktu sa pre svega stranim turistima u Srbiji, u saradnji sa nama možete dodatno zaraditi na vrlo jednostavan način.

 

Poslovni partneri iz inostranstva

 

Zašto bi ste sarađivali baš sa nama?

Taxi Online nije velika kompanija čiji su vozači nezadovoljni malim platama kako to obično biva.

Naprotiv, Taxi Online je mali porodični biznis. Firma je registrovana pod zvaničnim nazivom Balkan Chauffeur Taxi Transfers, PIB 105824184

Najbolji dokaz kvaliteta naših usluga je to što smo trenutno transportna kompanija broj 3  u Beograduo oceni TripAdvisora. Pronađite Taxi Online na TripAdvisoru i na Google my Business i pročitajte šta naši klijenti misle o nama.

 

 

Kako da zaradite?

Lako možete zaraditi na proviziji od naših usluga koje bi smo pružili Vašim gostima.

Verovatno ste imali ponude za ovakvu sardnju ali tu postoje mnoge komplikacije za koje smo našli način kako da ih rešimo.

Zbog čega najčešće osobe koje imaju mogućnost ipak izbegavaju ovakvu saradnju?

  1. Nedovoljno poznavanje usluga partnera – Naravno da vam je teško da nudite usluge u koje niste upućeni. Pogotovo je to problem sa privatnim izletima koji su sve popularniji. Zaista bi bilo potrebno da ste dobro upućeni u intinerer i specifičnost svakog izleta istih kako bi ste vašim gostima dobro objasnili šta mogu da očekuju.
  2. Nelagodnost nuđenja usluge koju vam niko nije ni tražio – Naravno da ne želite da se ponašate kao nametljivi prodavac.
  3.  Briga za sopstvenu reputaciju – Zašto bi ste rizikovali da se loša usluga vaših partnera koje ste preporučili odrazi i na kompletan utisak o vašoj usluzi.
  4. Nepoverenje – Preporučili ste vašeg partnera za transfer ili za privatni izlet. Ali kako da znate šta se on na kraju dogovorio sa klijentom i da li ćete dobiti adekvatnu proviziju?

Sve ove problem rešavamo na jedan veoma lak i efikasan način.

 

PDF Katalog sa našim uslugama a vašim logom i vašim kontakt podacima

Sve prethodno spomenute probleme rešava jednostavni PDF katalog.

Ne morate da dobro poznajete naše usluge jer se vaš gost može informisati čitajući katalog.

Nećete biti nametljivi nuđenjem usluga jer jednostavno vašim klijentima možete poslati katalog preko WhatsApp-a, Vibera ili Email-a još dok ugovarate njihovu posetu. Generalno, vrste usluga koje mi nudimo su potrebne većini turista tako da ćete im učini uslugu olakšavajući im potragu za istim.

Sa nama možete biti sigurni da će vaš gost biti zadovoljan dobrom uslugom. Preporuke na Trip Advisor-u su za to merodavne. U ostalom, i mi izgradnju svog brenda baziramo na dobroj reputaciji.

Uvek ćete znati kolika je vaša provizija jer PDF katalog sadrži vaše podatke i klijent se direktno sa vama dogovara o svom prevozu ili izletu.

Taxi Online Vozila

 

PDF KATALOG PRILAGOĐAVAMO VAMA

Prve dve strane na srpskom su uvod namenjen vama bilo da ste tur operater, konsijerž, vlasnik apartmana i slično. Njih naravno brišemo kada napravimo dogovor o saradnji i pošaljemo vam finalnu verziju kataloga s obzirom da je ova samo primer.

PDF katalog namenjen vama osim što neće imati prve dve stranice na srpskom i naše podatke sadržaće vaš logo ukoliko ga imate i vaše kontakt podatke. Na naše cene ćemo dodati proviziju ili ćemo ih ukloniti u potpunosti kako bi ste imali mogućnost da sami dajete vaše cene po sopstvenom nahođenju. Preporučena provizija na naše cene je 15-20% ali naravno, o tome se možemo dogovoriti kada nas kontaktirate.

Preuzmite PDF katalog

Preuzmite primer klikom na dugme ispod. Katalog je samo za primer, kada se dogovorimo o saradnji prilagodićemo ga vama i prema našem dogovoru.

Otvoreni smo za svaku saradnju

Ako imate bilo kakav drugi predlog o B2B poslovnoj saradnji stojimo vam na raspolaganju,

Povežimo se na društvenim mrežama

WHATSAPP CHAT mail