SARADNJA

pogledajte naše usluge

POVEŽIMO SE

Hoteli, apartmani i hosteli na jednoj strani i restorani, turistički vodiči i prevoznici poput nas na drugoj, međusobno nisu konkurencija i ako imamo sličnu ciljnu grupu korisnika naših usluga a to su uglavnom strani turisti koji su u poseti Beogradu. Upravo zbog toga međusobna poslovna saradnja u marketingu može da pomogne svima u povećanju obima posla. Bez obzira što je Taxi Online  mala grupa preduzetnika ipak ozbiljno pristupamo marketingu pogotovo internet marketingu pa osim ovog glavnog sajta koj obuhvata sve naše usluge imamo još dva web sajta. Jedan namenjen aerodromskim taxi transferima i jedan namenjen privatnim turama i izletima po Srbiji. Takođe, zastupljeni smo skoro na svim društvenim mrežama a svoje usluge nudimo i preko velikih svetskih turističkih portala kao što su Tripadvisor, Viator i Get your guide. 

Postoji više mogućih oblika saradnje iz kojih obe strane mogu imati korist, a naravno otvoreni smo da saslušamo i svaki drugi vaš predlog koj nam možete poslati na mejl marketing@taxionline.rs.

Razmena linkova na sajtu

Sajt bez mnogo relevantnih posetioca ne znači mnogo. Veza ka vašem sajtu sa drugog posećenog sajta čiji posetioci su i vaša ciljna grupa može dovesti do značajnog povećanja saobraćaja na vašem sajtu. I to nije sve. Google ovakve linkove smatra kao neku vrstu preporuke pa spoljašnje veze ka sajtu itekako utiču na google rejting pogotovo ukoliko su u vidu nekih članaka. Ukoliku ste za ovaj vid saradnje čak ne morate angažovati vaše web mastere već naš web master može besplatno uraditi ovakvu promenunna vašem sajtu.  A u koliko nemate sajt, na našem sajtu možemo postaviti link ka vašim društvenim profilima ili portalima preko kojih nudite svoje usluge. U tom slučaju bi ste reklamu uzvratili na društvenim mrežama ili preporukom  i flajerima.

Razmena flajera i reklamnog materijala

Jedan od starijih oblika reklamiranja su flajeri i brošure. Možemo ih razmeniti i deliti korisnicima svojih usluga.

Društvene mreže

Deljenje sadržaja, rekamiranje u grupama ili na stranicama još je jedan od načina sardnje u internet marketingu.

Provizija

Na našem sajtu ostavili smo razliku od oko 20%u cenama između verzije sajta na engleskom i verzije na srpskom. Ta razlika nijebzbog diskriminacije stranih turista već zbog više cene internet oglašavanja na engleskom. Ali upravo tu razliku ostavljamo i kao proviziju za posrednika u slučaju kada nas angažuju posrednici poput hotela. Ona se odnosi na međugraske vožnje i privatne izlete dok su cene aerodromskih transfera već na minimumu ali većina hotela aerodromski transfer fixno naplaćuje po cei višoj od naše pa imaju mogućnost zadržavanja te razlike.

pogledajte naše usluge

Kontakt

Vlasnik

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić, Beograd, Rakovica. PIB:105824184

Radno vreme(za pozive)

Radni dani: 09:30 – 19:30
Vikend: 09:30 – 19:30

Zadovoljne stranke

star rating  The best taxi ever. I would certainly use them again 🙂
The drivers are very polite, punctual, all in all professional. The car were very clean and comfortable.

PetarBata
29 октобра, 2020

star rating  Had a very lovely experience from Belgrade to Loznica, Taxi service was very professional I felt safe, there was Wifi in the taxi, soft drinks where offered. Would definitely recommend... read more

sejzadab
22 новембра, 2020
WHATSAPP CHAT mail