PRIVATNI IZLETI I TURE

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU
Jednodnevni izleti iz Beograda

UPOZNAJTE SRBIJU

PRIVATNE TURE I IZLETI

Dolaze Vam poslovni partneri ili prijatelji iz inostranstva ali nemate vremena da provodite po ceo dan sa njima?

Želite da ih upoznate sa našom lepotama Srbije i da im obezbedite sjajno turističko iskustvo?

Mi organizujemo privatne izlete i obilaske Srbije za strane turiste kojih je sve više. Neka Vaši gosti uživaju u svojim privatnim ekskurzijama po cenama koje kad se podele na broj putnika u automobilu ili kombiju nisu mnogo veće nego cene po putniku u velikim turističkim grupama koje idu na organizovane ture turističkim autobusima. A prednosti vožnje sa nama u odnosu na obilaske Srbije autobusom i turističkim organizacijama su mnogobrojne ali izdvajamo najvažnije:

FLEKSIBILNOST

Krenite na put i pravite pauze kad Vama to odgovara. Zadržavajte se na mestima koja posećujete koliko god Vi to želite. Svratite usput gde god je Vama interesantno.

brzina i komfor

O razlici u brzini i udobnosti između putničkog automobila i autobusa suvišno je pričati. Provedite manje vremena u putu a više u razgledanju mesta koja posećujete. Pri tom, automobilu su mnoga mesta dostupna koja autobusu nisu.

PRIVATNOST

Umesto da se prilagođavate velikoj grupi putnika i turističkom vodiču putujete sa Vašim prijateljima ili porodicom i uživate u opuštenoj atmosferi koja može da vlada samo među bliskim osobama.

1

MOBILNOST

Taxi Online za razliku od autobusa dolazi po vas i vraća vas u vaš hotel ili adresu na koju vi želite.
izlet na avalu

AVALA

3-4 sata /6500 din po grupi
Najpopularnija privatna tura za sve posetioce Beograda. Posetite najnižu planinu u Srbiju koja se nalazi samo na pola sata vožnje od Beograda. Pogled sa avalskog tornja na Beograd će Vas ostaviti bez daha.
tura do novog sada

Novi Sad

5-6 sati / 14.000 din po grupi
Dosta manji od Beograda, ali po mnogima najlepši grad u Srbiji. Ako ste već u poseti Beogradu šteta bi bila ne posetiti Novi Sad koj je udaljen auto putem svega 100km od Beograda.
izlet golubac

golubac i vimnacijum

6-8 sati / 15000 din po grupi
Samo 2 sata vožnje do jedne od najlepših srpskih srednjovekovnih tvrđava koja se nalazi na Dunavu, na samom ulasku u Đerdapsku klisuru. A usput posetite i arheološko nalazište iz doba Rimljana.
Manastirske ture

Lisine

8 Sati / 18000 din po grupi
2 prelepa srednjovekovna manastira i tvrđava, najveća pećina u Srbiji, vodopad, restorani u fantastičnom ambijentu. Sve to u samo jednom danu….
Kanjon Uvca

Kanjon Uvca

ceo dan/ 20000 din po grupi
Kanjon Uvca je udaljen 4 sata od Beograda. Ali vožnja brodićem, pogled od kog zastaje dah i obilazak ledene pećine opravdaće svaki minut vožnje.
Zlatibor izleti

Zlatibor

12-15h / 20000 din po grupi
Par sati vožnje udaljen od Beograda ali je najpopularnija turistička destinacija domaćih turista. Nestvarni planinski pejzaži, pećine, vodopadi, off road vožnje kvadovima…..

Zadovoljne stranke

TripAdvisor

    Very good drive...very good driver...
  Profesional driver...
  All driving recommendation the price is just fine

  Daniela N
  7/21/2020

    We had a 3 hour window between connecting flights through Belgrade and contacted Dushan through viber explaining the exact time we have and what we wanted. Dushan was pleasant, responsive,... read more

  avatar thumb Iuliia U
  8/17/2018
WHATSAPP CHAT mail