PRIVATNI IZLETI I TURE

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU
Jednodnevni izleti iz Beograda

UPOZNAJTE SRBIJU

PRIVATNE TURE I IZLETI

Dolaze Vam poslovni partneri ili prijatelji iz inostranstva ali nemate vremena da provodite po ceo dan sa njima?

Želite da ih upoznate sa našom lepotama Srbije i da im obezbedite sjajno turističko iskustvo?

Mi organizujemo privatne izlete i obilaske Srbije za strane turiste kojih je sve više. Neka Vaši gosti uživaju u svojim privatnim ekskurzijama po cenama koje kad se podele na broj putnika u automobilu ili kombiju nisu mnogo veće nego cene po putniku u velikim turističkim grupama koje idu na organizovane ture turističkim autobusima. A prednosti vožnje sa nama u odnosu na obilaske Srbije autobusom i turističkim organizacijama su mnogobrojne ali izdvajamo najvažnije:

FLEKSIBILNOST

Krenite na put i pravite pauze kad Vama to odgovara. Zadržavajte se na mestima koja posećujete koliko god Vi to želite. Svratite usput gde god je Vama interesantno.

brzina i komfor

O razlici u brzini i udobnosti između putničkog automobila i autobusa suvišno je pričati. Provedite manje vremena u putu a više u razgledanju mesta koja posećujete. Pri tom, automobilu su mnoga mesta dostupna koja autobusu nisu.

PRIVATNOST

Umesto da se prilagođavate velikoj grupi putnika i turističkom vodiču putujete sa Vašim prijateljima ili porodicom i uživate u opuštenoj atmosferi koja može da vlada samo među bliskim osobama.

1

MOBILNOST

Taxi Online za razliku od autobusa dolazi po vas i vraća vas u vaš hotel ili adresu na koju vi želite.
izlet na avalu

AVALA

3-4 sata /4500 din po grupi
Najpopularnija privatna tura za sve posetioce Beograda. Posetite najnižu planinu u Srbiju koja se nalazi samo na pola sata vožnje od Beograda. Pogled sa avalskog tornja na Beograd će Vas ostaviti bez daha.
tura do novog sada

Novi Sad

5-6 sati / 10.000 din po grupi
Dosta manji od Beograda, ali po mnogima najlepši grad u Srbiji. Ako ste već u poseti Beogradu šteta bi bila ne posetiti Novi Sad koj je udaljen auto putem svega 100km od Beograda.
izlet golubac

golubac i vimnacijum

6-8 sati / 12000 din po grupi
Samo 2 sata vožnje do jedne od najlepših srpskih srednjovekovnih tvrđava koja se nalazi na Dunavu, na samom ulasku u Đerdapsku klisuru. A usput posetite i arheološko nalazište iz doba Rimljana.
Manastirske ture

Lisine

8 Sati / 14000 din po grupi
2 prelepa srednjovekovna manastira i tvrđava, najveća pećina u Srbiji, vodopad, restorani u fantastičnom ambijentu. Sve to u samo jednom danu….
Kanjon Uvca

Kanjon Uvca

ceo dan/ 15000 din po grupi
Kanjon Uvca je udaljen 4 sata od Beograda. Ali vožnja brodićem, pogled od kog zastaje dah i obilazak ledene pećine opravdaće svaki minut vožnje.
Zlatibor izleti

Zlatibor

12-15h / 18000 din po grupi
Par sati vožnje udaljen od Beograda ali je najpopularnija turistička destinacija domaćih turista. Nestvarni planinski pejzaži, pećine, vodopadi, off road vožnje kvadovima…..

Zadovoljne stranke

TripAdvisor

    We went on 2 tours through Taxionline - Novi Sad and Zlatibor. The services offered by Dusan Pantic (who was our guide and driver and became a friend I n... read more

  Amit R
  8/17/2019

    On July 21, 2019, my wife and I booked with Taxi Online Belgrade for a-day private tour from Belgrade to visit Novi Sad, Kovijl Monastery, Petrovaradin Citadel, and Sremski Karlovci.... read more

  Lazarus P
  8/15/2019
WHATSAPP CHAT mail