Krajem januara 2021. je naš mali tim postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor.

U konkurenciji 79 taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda Taxi Online je ocenjen kao najbolji izbor.

Skoro svi turisti koji su svoje aerodromske i međugradske vožnje zakazivali preko TripAdvisor-a i njihovog partnerskog sajta Viator-a su našu uslugu ocenili kao odličnu.

Ne tako davne 2015. godine, kada je nas nekoliko taksi prevoznika osnovalo Taxi Online kao prvi beogradski taxi u specijalizivan isključivo za vangradske i aerodromske transfere nismo očekivali ovakav rezultat.

Tada nam je cilj bio da do novih klijenata dođemo i reklamiranjem putem digitalnih medija a ne da zavisimo samo od direktne saradnje sa beogradskim hotelima i konsijeržima kao što je to bio slučaj do tada.

Naravno, prvo na dnevnom redu prilikom osnivanja održanog u kafani je bilo usaglašavanje visokih standarda u pružanju naših usluga. Upravo ti standardi kvaliteta usluge su zaslužni za naš poslovni uspeh i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Škoda Superb Taxi Online

Danas, Taxi Online je brend pod okriljem naše zvanične firme koju smo pre 3 godine u APR-u registrovali pod nazivom Balkan Chauffeur Taxi Transfers u čijem vlasništvu sada posedujemo još nekoliko brendova i turistički portal Serbia Tourist Info.

Iskustvo u online poslovnju iskoristili smo kako bi ponudu naših usluga postepeno širili i na region.

Zahvaljujući mreži naših sjajnih partnera, Balkan Chauffeur je za sada osim Beograda dostupan i u Novom Sadu, Nišu, Subotici, Zagrebu, Sarajevu, Podgorici, Tivtu, Temišvaru i Solunu. Planiramo da poslovanje proširimo na sve gradove u regionu u kojima postoje aerodromi. Ali i dalje kao i u početku, ne dopuštamo sebi luksuz širenja na uštrb kvaliteta.

Kao pouzdani partner, izbor smo mnogih outbound turističkih agencija iz Kine, Izreala, Emirata, Rusije i SAD među kojima su najveće Tour HQ, Connecto Transfer, Taxi2Airport, Clements Travel, itd.

Standard Klasa

Što se samog Taxi Online tiče, transferi automobilima više srednje klase su i dalje stub našeg poslovanja zbog idealnog odnosa cene i kvaliteta prevoza kome težimo.

Ali u saradnji sa našim poslovnim partnerima na raspolaganju imamo i premium modele poput novih Mercedesa E i S klase. Za grupe do 8 putnika u ponudi su novi Opel Vivaro i Mercedes V klase. A od ove godine ponuda je bogatija i za 2 minibusa! U pitanju su Mercedes Sprinteri 2019-to i 2020-to godište kapaciteta do 20 putnika.

Kao i sve ostale drage kolege i saradnike iz naše niše, situacija sa Covid-om nas je usporila s obzirom na značajno manji broj turista u Srbiji.  Međutim, imamo razlog za optimizam jer se Beograd očigledno razvija u jedan od glavnih poslovnih i turističkih centara ovog dela Evrope.

taxi prevoz putnika automobilom

Cena aerodromskog ili vangradskog taxi tansfera

Fiksna cena za ceo automobil bez skrivenih troškova

izračunaj cenu prevoza

Klikom na dugme ispod bićete preusmereni na instant kalkulator fiksne cene prevoza.

WHATSAPP CHAT mail