Taxi Online je dobitnik TripAdvisor-ove nagrade Travelers’ Choice za 2022. godinu

 

Krajem januara 2021. je naš mali tim prvi put postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor a sada u 2022. godini smo tu nagradu primili i drugu godinu za redom.

 

U konkurenciji 90 taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda Taxi Online je ocenjen kao najbolji izbor i u 2022. godini.

Skoro svi turisti koji su svoje aerodromske i međugradske vožnje zakazivali preko TripAdvisor-a i njihovog partnerskog sajta Viator-a su našu uslugu ocenili kao odličnu.

 

 

Škoda Superb Taxi Online

 

 

Taxi Online je brend pod okriljem naše zvanične firme koju smo pre 4 godine u APR-u registrovali pod nazivom Balkan Chauffeur i registrovali je za taxi i ostali prevoz putnika u kopnenom saobraćaju. U našem vlasništvu sada posedujemo preko 10 brendova vezanih za taxi i limo servis kao i turistički portal Serbia Tourist Info.

U 2022. godini pored nekoliko novih lokalizovanih web sajtova u regionu koje smo pokrenuli, startovali smo sa radom i Balkan Drivers, već drugi naš web sajt koji za cilj ima da targetira korisnike ove vrste usluga u svim državama Balkana.

 

Premium klasa

 

 

2022 tripadvisor reward

189 putnika su ocenili Taxi Online kao odličan

Broj 1 od 114 firmi u kategoriji prevoz u Beogradu

Pročitaj komentare

taxi prevoz putnika automobilom

Cena aerodromskog ili vangradskog taxi tansfera

Fiksna cena za ceo automobil bez skrivenih troškova

izračunaj cenu prevoza

Klikom na dugme ispod bićete preusmereni na instant kalkulator fiksne cene prevoza.

WHATSAPP CHAT mail