Ukoliko tražite prevoz do Kopaonika verovatno će vas zanimati i vremenska prognoza za Kopaonik. Osim što na našem sajtu promovišemo naše usluge prevoza, želimo da našim potencijanim klijentima pružimo i informacije o najpopularnijim destinacijama na koje najčešće vozimo. Jedna od tih destinacija je svakako i Kopaonik.

 


 

Kopaonik vremenska prognoza za 7 dana:

 

KOPAONIK VREMENSKA PROGNOZA

 

Kopaonik trenutno vreme:

KOPAONIK TRENUTNO


 

Taksi prevoz Beograd – Kopaonik

 

Vremenske prognoze za 10, 15 i mesec dana

Primetili smo da veliki broj turista pokušava da pronađe dugoročnu vremensku prognozu za Kopaonik. Najčešće se traži prognoza za 10 dana ali neko traži i prognozu za određeni mesec, najčešćedecembar, januar ili februar. Nažalost, dugoročne prognoze su izuzetno nepouzdane i za gradove a pogotovo za planine visine blizu 2000 metara kao što je Kopaonik.

Kopaonik ima svoju mikru klimu pa se ne možete osloniti previše ni na dnevnu prognozu. Vreme se na ovoj planini može naglo promeniti i ako po prognozi to nije očekivano. Svakako zbog položaja, visine i otvorenosti terena oblaci ce ne zadržavaju dugo nad Kopaonikom.

 

Kopaonik Info

 

Limo servis Beograd

 

Klima na Kopaoniku

Kopaonik je “osunčan” u proseku 200  dana godišnje. Mnogi od tih dana su zimski, što je jedan od razloga popularnosti među skijašima. Kombinacija sunca, snega, uređenih ski staza i “fensi” hotela na Kopaonik dovodi oko 370000 turista godišnje.

Zimske temperature nisu preniske, dok se leti razlika od preko 10 stepeni u odnosu na gradska naselja prilično oseti. Prosečna godišnja temperatura je 3,7 °C. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja. Ukupan nivo padavina je preko 1000 mm za godinu dana. Prosek pokrivenosti snežnim pokrivačem je oko 160 dana godišnje pa nije ni čudo što je Kopaonik naše najozbiljnije skijalište.

 

Taxi do aerodroma

BLOG:

Tripadvisor nagrada za 2022

Tripadvisor nagrada za 2022

Taxi Online je dobitnik TripAdvisor-ove nagrade Travelers' Choice za 2022. godinu   Krajem januara 2021. je naš mali tim prvi put postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor a sada u 2022. godini smo tu nagradu...

Šta  je to međugradski taksi prevoz?

Šta je to međugradski taksi prevoz?

Mnogi od putnika koji nas kontaktiraju smatraju da je međugradski taxi isto što i linijski taxi. Zato ćemo vam u ovom postu objasniti obe vrste prevoza putnika i njihove razlike. Takođe, uporedićemo ćemo njihove prednosti i mane kako međusobno tako i u odnosu na...

Prvi na TripAdvisor-u

Prvi na TripAdvisor-u

Krajem januara 2021. je naš mali tim postao firma broj 1 za prevoz po preporuci najvećeg globalnog turističkog portala TripAdvisor. U konkurenciji 79 taxi kompanija, limo servisa, autobuskih i kombi prevoznika iz Beograda Taxi Online je ocenjen kao najbolji izbor....

WHATSAPP CHAT mail