nacionalni park FRUŠKA GORA

6-7h / 9000din

POGLEDAJTE I OSTALE IZLETE

OBILAZAK FRUŠKOGORSKIH MANASTIRA I VINARIJA

Ukoliko ste ljubitelj dobrog vina, zelenila i usput bi ste da obiđete neke od 30 fruškogorskih manastira onda je ovaj jednodevni izlet iz Beograda idealan za Vas pogotovo što se autoputem stiže za svega sat vremena udobne vožnje. A ovu turu možete čak spojiti i sa posetom Novom Sadu koj je blizu. Naravno

Priroda

Fruška Gora i ako zbog svoje visine od samo 539m jedva da se i smatra planinom ipak dominira vojvođanskom ravnicom obuhvatavši čak 255 kvadratnih kilometara prelepe šume ispresecane pešačkim stazama. Kada ogladnite od šetnje, u samoj šumi imate dobar izbor restorana ušuškanih u zelenilo uklapajući se u ovaj prirodni ambijent.

Manastiri

Nažalost nemoguće je obići sve fruškogorske manastire u jednom danu tako da možete izabrati neke od njih u dogovoru sa vozačem. Najdalji od svih ali i najlepši je manastir Kovilj sa naslovne slike. Neki od mnogobrojnih manastira koje preporučujemo da posetite su:

vinarije

Ukoliko ste ljubitelj vina ili Vam je jednostavno interesantan proces proizvodnje vina imaćete priliku da obiđete neke od mnogih vinarija u kojima se proizvode veoma kvalitetna vina po kojima je okolina Fruške Gore poznata. Vinske ture po Srbiji su jako popularne a pogotovo fruškogorska.

Kontakt

Vlasnik

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić, Beograd, Rakovica. PIB:105824184

Radno vreme(za pozive)

Radni dani: 09:30 – 19:30
Vikend: 09:30 – 19:30

WHATSAPP CHAT mail