Taxi Online Srbija

 

Pravi izbor za vašu vožnju van grada ili do aerodroma po fiksnoj ceni (OBAVEZNO ZAKAZIVANJE – NIJE LINIJSKI TAKSI)

 

PITAJ ZA CENU I ZAKAŽI VOŽNJU

UDOBNA VOŽNJA SA IZABRANIM LOKALNIM TAKSISTIMA

VAŽNO: OVO NIJE LINIJSKI TAXI I CENA JE VIŠESTRUKO SKUPLJA OD LINIJSKOG. OVO JE INDIVIDUALNI PREVOZ PUTNIKA U VREME I NA RELACIJI PO VAŠEM IZBORU, I BEZ DELJENJA VOZILA SA DRUGIM PUTNICIMA

Taxi Online je nastao u Beogradu 2015 godine kao prvi luskuzni taxi prevoz namenjen isključivo korisnicima koji žele da unapred rezervišu svoj taxi do ili sa aerodroma ili  prevoz do drugog grada. Da bismo uspeli da se pridobijemo poslovne i druge klijente kojima je najčešće i potreban ovakav vid prevoza, kvalitetom smo morali da se značajno izdvojimo od prosečne taksi usluge namenjene mnogo širem krugu korisnika.

Kvalitet a ne kvantitet! Zbog ovakve poslovne filozofije uspeli smo da na najvećem svetskom turističkom portalu TripAdvisor 5 godine za redom budemo rangirani kao najbolji prevoz putnika u Srbiji. Zato smo rešili da naš sistem, pravila i standarde koji su nas doveli do hiljada zadovoljnih klijenata preslikamo i na druge gradove u Srbiji.

Kako bi naša usluga premašila vaša očekivanja, selektovali smo najbolje lokalne taxi prevoznike i vozače limo serisa koji su se obavezali da prihvate naše pravilnike i standarde. Naši pravilnici za cilj imaju da vi kao klijent zaista uživate u vožnji i celokupnoj usluzi i to po fiksnoj ceni koju znate unapred.

Vozilo samo za vas

Novija, komforna, čista, nepušačka, klimatizovana vozila namenjena samo vama.

Vozači

Selekcija najboljih lokalnih vozača nezavisno od firme za koju rade. Viši nivo usluge nego običan taxi.

POUZDANOST

Tačni smo i pouzdani ali je nophodno unapred zakazati vožnju.

CENA I PLAĆANJE

Fiksna cena za celo vozilo, plaćanje u gotovini direktno vozaču.

 

Pitajte za cenu i zakažite

 

Kontaktirajte nas i dobićete ponudu koja uključuje cenu i vozila slobodna za vaš prevoz.

 

WHATSAPP CHAT mail