razgledanje

beograda

CENA RAZGLEDANJA GRADA NOĆU

upoznajte beograd noću

Nemaju svi turisti vremena a ni želju za pešačkim turističkim obilascima grada sa turističkim vodičem koj detaljno prepičava istoriju grada. A s obzirom da Beograd i nije tako velik, turističke lokalitete i atrakcije vrlo lako i brzo možete obići noću udobnim taxi ili kombi vozilom praveći pritom pauze za slikanje tamo gde vi želite. Upravo to i nudimo, privatnu turu vožnje i razgledanja Beograda. Zadržavamo se na mestima koja se Vama dopadaju a ne na mestima koja su za to predviđena kao što je u slučaju obilaska grada sa velikim grupama turista. Provozajte se sa nama najlepšim ulicama Beograda sa pauzama za slikanje na mestima koja morate videti. Cena ture zavisi od vremena koje želite da provedete u obilasku, ali osnovna tura u trajanju od sat vremena u kojoj možete videti sve najbitnije lokalitete uz kraća zadržavanja iznosi 20eur za vožnju automobilom ili 30eur za vožnju kombijem ili luksuznim vozilom. Neke od lokacija koje bi smo obišli u dogovoru sa Vama su Hram Svetog Save, Crkva Svetog Marka, Kalemegdan, Trg Slavija, Trg Republike, Palata Federacije, Most na Adi, Ada Ciganlija, Gardoš. A u koliko želite da preko dana posetite turističku atrakciju sa koje možete videti ceo grad preporučujemo Vam izlet na Avalu.

Zbog  saobraćajnih gužvi preko dana, za turistički obilazak i razgledanje Beograda možete nas angažovati isključivo posle 21h.

POGODNOSTI:

Nema velikih turističkih grupa i dosadnih vodiča. Vi se sa vašim vozačem dogovarate o mestima koja bi ste želeli da vidite i zaustavljate se tamo gde Vi to želite.

Možda Vam je prija usput da popijete kafu na Adi Ciganliji ili Gardošu, možda ste neku lokaciju već videli i ne želite opet. Sve je stvar dogovora.

Ne brinite o kucanju taximetra i da li Vas vozač vozi najkraćim putem. Cene su fixne u zavisnosti od vremena koje želite da provedete u obilasku. Pritom možete platiti platnim karticama.

CENA OBILASKA GRADA TAXIJEM I KOMBIJEM:

Obilazak grada taxijem 1 sat 2400din
Obilazak grada taxijem 2 sata 3600
Obilazak grada kombijem ili lux automobilom 1h 3600din
Obilazak grada kombijem ili lux automobilom 2h 5400
Ostalo Dogovor

Zbog  saobraćajnih gužvi preko dana, za turistički obilazak i razgledanje Beograda možete nas angažovati isključivo posle 21h.

WHATSAPP CHAT mail