Kao i mnoge druge firme u Srbiji i mi smo pogođeni trenutnim vanrednim stanjem zbog situacije sa Korona virusom. Zbog zabrane kretanja u periodu od 05h do 17h i vikendima, nismo u mogućnosti da u tom periodu prihvatamo vožnje.

Čak i ako zakazujete vožnju u vreme van zabrane kretanje, morate imati u vidu da i vozač mora da krene po vas u dozvoljeno vreme kao i da se vrati kući pre zabrane kretanja. Na primer, ne možete zakazati taksi do Novog Sada u 15 časova i ako ćete stići u Novi Sad pre 17h. Jednostavno i vozač mora da se vrati u Beograd do 17h. Nemoguće je zakazati aerodromski transfer u 5 ujutru jer vozaču je potrebno neko vreme da dođe do vaše adrese.

Imajte u vidu da se Taxi Online i dalje bavi isključivo aerodromskim i međugradskim taksi vožnjama. Dobijamo veliki broj poziva za taxi vožnje unutar grada pa čak i za kurirske usluge. To je verovatno iz razloga što ne rade autobusi i zbog zabrane kretanja. Time se ne bavimo! Takođe, s obzirom da ne rade ni međugradski autobusi, imamo mnoge upite za linijski taksi. To takođe nije nešto čime se mi bavimo.

Mere opreza

Zbog virusa covid 19 za malobrojne vožnje koje imamo u periodu vanrednog stanja preduzimamo specijalne mere opreza. Cilj mera je zašitita putnika ali i naših vozača.

  • Vozači nose zaštitne maske i rukavice. Molimo i putnike da ih nose
  • Maksimum 2 putnika u automobilu, suvozačevo sedište mora biti slobodno.
  • Vozači imaju maksimum jednu vožnju dnevno
  • Svakodnevna dezinfekcija vozila
  • Asepsol i alkoholne maramice namenjene putnicima
  • Rukovanje između putnika i vozača ostavljamo za neki drugi put

 

Kao i svi, nadamo se da će ova situacija brzo proći i da ćemo moći da radimo punim kapacitetom. Do tada, čuvajte se i budite kod kuće što više možete kao što je slučaj i sa našim timom.

WHATSAPP CHAT mail