Izlet na Uvac

ceo dan / 15000din po grupi do 4 putnika

POGLEDAJTE I OSTALE IZLETE

Obilazak kanjona Uvca  i vožnja brodićem

DOŽIVITE NEZABORAVNO ISKUSTVO!

Specijalni rezervat prirode “Uvac” se svakako ubraja u najveće prirodne lepote Srbije. I ako je udaljen preko 240km i potrebno je oko 4 sata vožnje svakako je vredan posete i iz Beograda a privatni izlet je mnogo komfornije rešenje od putovanja autobusom u velikim turističkim grupama . U saradnji sa našim partnerima pored privatnog transfera možemo Vam ponuditi i krstarenje meandrima Uvačkog jezera, obilazak ledene pećine i pešačenje do vidikovca sa pogledom na kanjon. I sve to sa profesionalnim turističkim vodičem.  U cenu transfera lux putničkim automilom od 14000din nisu uračunate cena eko takse, karta za vožnju brodićem, ulazak u pećinu koji zajedno iznose 1500 dinara po osobi.

Krstarenje Uvačkim jezerom

Krstarenje brodićem meandrima Uvačkog jezera ukupnom dužinom od 32km.. Izlazak na obalu prilikom obilaska Ledene pećine i pešačke ture do vidikovca. Tokom ove ture imaćete priliku da vidite beloglavog supa, zaštitni znak kanjona!

Ledena pećina

Ispod strmih krečnjačkih litica kanjona Uvca, nalazi se ulaz u jednu od najatraktivnijih pećina Srbije – Ledenu pećinu. Ova pećina u kanjonu Uvca jedna je od najlepših u Srbiji, a pravi je skriveni biser jer se do nje može doći samo čamcem preko Uvačkog jezera.

Vidikovac

Za sve ljubitelje avanture, pešačka tura do vidikovca je pravi izazov. Pešači se obeleženom stazom dugom 1300m. Sa vidikovca se pruža panoramski pogled na uklještene meandre kanjonske doline reke Uvac.
POGLEDAJTE I OSTALE IZLETE

Kontakt

Vlasnik

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić, Beograd, Rakovica. PIB:105824184

Radno vreme(za pozive)

Radni dani: 09:30 – 19:30
Vikend: 09:30 – 19:30

WHATSAPP CHAT mail