zlatibor

12-15h / 18000din

POGLEDAJTE I OSTALE IZLETE

NAJpopularnija turistička destinacija u srbiji

Zlatibor

Planina Zlatibor je poslednjih godina najpopularnija destinacija domaćih turista a pogotovo Beograđana. S obzirom da je od Beograda udaljen 230km i oko 4 sata vožnje ibarskom magistralom nije baš idealan izbor za jednodnevne izlete. Međutim zbog interesovanja stanih turista koji nemaju vremena za dužu posetu ovom srpskom biseru, u ponudi imamo i ovaj privatni jednodnevni izlet. U ostalom, i samo putovanje ibarskom magistralom je doživljaj za nekog ko je prvi put u Srbiji. U svakom slučaju, možete nas angažovati i samo za taxi ili kombi prevoz do Zlatibora, bilo da je u pitanju transfer u jednom pravcu ili povratni transfer putnika ukoliko Vam nije potrebna kompletna privatna ekskurzija u našoj organizaciji.

priroda zlatibora

Prelepi pejzaži prirode čije boje kao da su obrađeni u photoshopu. Planine, brda, šume, livade i svež planinski vazduh će u potpunosti resteovati Vaš organizam. U prirodi ove vazdušne banje možete  uživati na razne načine. Tu je skijalište u zimskim mesecima dok u letnjim su Vam na raspolaganju hiking ili vožnja kvadovima koje možete iznajmiti.

Etno selo sirogojno

Etno selo Sirogojno udaljeno je 26 km od turističkog centra Zlatibor, i pretvoreno je u jedini muzej na otvorenom u Srbiji „Staro selo“.  Na površini od pet hektara prevučene su iz svih delova Zlatibora autentične drvene kuće iz 19. veka, kako bi se ovde prezentovale i čuvale.

stopića pećina

Ova  je zlatiborska atrakcija je rečna pećina dugačka 1.7 km, kroz koju protiče Trnavski potok, a čine je pet celina: Svetla dvorana, Tamna dvorana, Velika sala sa kadama, Kanal sa kadama i Rečni kanal. Turistički deo pećine ima nekoliko atraktivnih elemenata: prostrani ulaz, otvori na tavanici, siparska kupa, vodopad i niz bigrenih kada.

Kontakt

Vlasnik

Auto Taksi Prevoznik Dušan Pantić, Beograd, Rakovica. PIB:105824184

Radno vreme(za pozive)

Radni dani: 09:30 – 19:30
Vikend: 09:30 – 19:30

WHATSAPP CHAT mail