Grad Niš je sa svojih 260.000 stanovnika treći najveći grad u Srbiji odmah posle Beograda i Novog Sada. Zbog svoje veličine, ali i zbog toga što je jedini grad osim Beograda koji ima svoj aerodrom, postoji velika potreba transfera putnika na relaciji Beograd – Niš. Niš je od Beograda udaljen oko 240 kilometara i direktno su povezani autoputem tako da se kolima stiže za nekih 2 ipo sata a autobusom za manje od 4. Ali upravo zbog aerodromskih transfera gde je nekad potreban brz prevoz putnika iz Beograda do niškog aerodroma kako putnici ne bi zakasnili na let, vrlo često putnici koriste taxi do Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Nekad putnici povezuju let koj kasni na beogradski aerodrom Nikola tesla sa letom sa aerodroma u Nišu, ili prosto se uspavaju ili kasne iz drugih razloga pa jednostavno ne mogu stići autobusom. Ili kad je više putnika onda im nije ni tako visoka cena taksi transfera iz Beograda do Niša ukoliko podele ovaj trošak.

Nis       BEOGRAD – NIŠ 120€ 

Zbog sve većeg broja inostranih turista u Beogradu sve češće dobijamo zahteve od istih i za turističke transfere iz Beograda do Niša. Naši klijenti nas angažuju kako za jednodnevne izlete i posete Nišu, tako i za prevoz do Niša kako bi odseli nekoliko dana tamo i upoznali se sa ovim krajem Srbije.

Ako Vam zatreba taxi prevoz od Beograda do Niša mi Vam stojim na raspolaganju sa svojim udobnim vozilima za duga putovanja. Pritom, naša cena transfera do Niša je među najpovoljnijim koje Vam taksi prevoznici mogu ponuditi.

 

viberfaebook chat
%d bloggers like this: