PRIVATNI IZLETI I TURE

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU

UPOZNAJTE SRBIJU

PRIVATNE TURE I IZLETI

Dolaze Vam poslovni partneri ili prijatelji iz inostranstva ali nemate vremena da provodite po ceo dan sa njima?

Želite da ih upoznate sa našom lepotama Srbije i da im obezbedite sjajno turističko iskustvo?

Mi organizujemo privatne izlete i obilaske Srbije za strane turiste kojih je sve više. Neka Vaši gosti uživaju u svojim privatnim ekskurzijama po cenama koje kad se podele na broj putnika u automobilu ili kombiju nisu mnogo veće nego cene po putniku u velikim turističkim grupama koje idu na organizovane ture turističkim autobusima. A prednosti vožnje sa nama u odnosu na obilaske Srbije autobusom i turističkim organizacijama su mnogobrojne ali izdvajamo najvažnije:

FLEKSIBILNOST

Krenite na put i pravite pauze kad Vama to odgovara. Zadržavajte se na mestima koja posećujete koliko god Vi to želite. Svratite usput gde god je Vama interesantno.

brzina i komfor

O razlici u brzini i udobnosti između putničkog automobila i autobusa suvišno je pričati. Provedite manje vremena u putu a više u razgledanju mesta koja posećujete. Pri tom, automobilu su mnoga mesta dostupna koja autobusu nisu.

PRIVATNOST

Umesto da se prilagođavate velikoj grupi putnika i turističkom vodiču putujete sa Vašim prijateljima ili porodicom i uživate u opuštenoj atmosferi koja može da vlada samo među bliskim osobama.

1

MOBILNOST

Taxi Online za razliku od autobusa dolazi po vas i vraća vas u vaš hotel ili adresu na koju vi želite.

AVALA

3-4 sata /4500 din po grupi
Najpopularnija privatna tura za sve posetioce Beograda. Posetite najnižu planinu u Srbiju koja se nalazi samo na pola sata vožnje od Beograda. Pogled sa avalskog tornja na Beograd će Vas ostaviti bez daha.

Novi Sad

5-6 sati / 10.000 din po grupi
Dosta manji od Beograda, ali po mnogima najlepši grad u Srbiji. Ako ste već u poseti Beogradu šteta bi bila ne posetiti Novi Sad koj je udaljen auto putem svega 100km od Beograda.

golubac i vimnacijum

6-8 sati / 12000 din po grupi
Samo 2 sata vožnje do jedne od najlepših srpskih srednjovekovnih tvrđava koja se nalazi na Dunavu, na samom ulasku u Đerdapsku klisuru. A usput posetite i arheološko nalazište iz doba Rimljana.

Lisine

8 Sati / 14000 din po grupi
2 prelepa srednjovekovna manastira i tvrđava, najveća pećina u Srbiji, vodopad, restorani u fantastičnom ambijentu. Sve to u samo jednom danu….

Kanjon Uvca

ceo dan/ 15000 din po grupi

Kanjon Uvca je udaljen 4 sata od Beograda. Ali vožnja brodićem, pogled od kog zastaje dah i obilazak ledene pećine opravdaće svaki minut vožnje.

Zlatibor

12-15h / 18000 din po grupi
Par sati vožnje udaljen od Beograda ali je najpopularnija turistička destinacija domaćih turista. Nestvarni planinski pejzaži, pećine, vodopadi, off road vožnje kvadovima…..
viber chat faebook chat