KOMBI PREVOZ 8 + 1

CENA KOMBI PREVOZA

KOMBI PREVOZ PUTNIKA

Za sve naše usluge ukoliko je našim klijentima nije dovoljan automobil sa 5 sedišta na raspolaganju imamo i kombi vozilo sa 9 sedišata(računajući i sedište vozača). Kombi prevoz putnika pored uobičajnih međugradskih aerodromskih transfera i privatnih turističkih oblilazaka Srbije, tražen je i za privatne šoping ture izvan Srbije, za prevoz bendova, prevoz malih sportskih ekipa, prevoz planinara a najviše je tražen za prevoz na svečanosti poput svadbi i krštenja.

Cena putničkog kombi prevoza za naše redovne usluge poput zakazanih međugradskih vožnji u jednom pravcu, aerodromskih transfera i privatnih izleta je 40% veća nego cena prevoza putničkim automobilom. A za specifične zahteve kakvi su u slučaju prevoza putnika na svade, sportska dešavanja, nastupe i slično najbolje je da nam pošaljete upit sa svim detaljima vezanim za Vaše potrebe jer cena zavisi kako od kilometraže, vrste puta i putarina tako i od vremena zadržavanja i čekanja.

POGODNOSTI:

Kombi vozila koja koristimo za prevoz putnika su Opel Vivaro i Mercedes Vito koji se odlikuju velikom prostranošću za svih 8 putnika. Važe za jedne od najudobnijih modela srednje klase kombi vozila. U vozilu  Vam je na raspolaganju brzi WIFI internet.
Vozila su uvek 100% tehnički ispravna, uvek kod sebe imamo pasoš pa smo samim tim spremi za taxi ili kombi prevoz putnika sa aerodroma Beograd ka svim mestima u regionu.
Jedna od pogodnosti vožnje sa nama je mogućnost plaćanja kombi vožnje platnim karticam ili preko računa.

KOMBI PREVOZ CENA:

BEOGRAD - SMEDEREVO6000din
BEOGRAD - NOVI SAD9000din
BEOGRAD - NIŠ15000din
BEOGRAD - SUBOTICA16000din
BEOGRAD - ŠABAC9000din
BEOGRAD - LOZNICA13000din
BEOGRAD - NOVI PAZAR19000din
BEOGRAD - ČAČAK11000din
BEOGRAD - UŽICE15000din
  • Fixne cene su date okvirno radi lakše orjentacije. ZA tačnu cenu pošaljite nam upit sa detaljeima.

  • cena prevoza putnika na proslave, nastupe, sportske događaje i šoping ture zavisi i od zadržavanja tako da je najbolje da nam pošaljete upit sa detaljima

  • Putarine su uračunate u cene

viber chat faebook chat